Spoločnosť IBM získala ocenenie 2009 CRN Channel Champion

Tlačový servis  /  23. 03. 2009, 00:00

Spoločnosť IBM (NYSE: IBM) získala začiatkom marca počas slávnostného odovzdávania cien na konferencii XChange Solution Provider v New Orleans v štáte Louisiana ocenenie 2009 CRN Channel Champion. Štúdia CRN Channel Champions hodnotí, ako poskytovatelia riešení vnímajú produkty a služby predajcu.

Tento prieskum je najväčšou a najširšie zameranou odvetvovou štúdiou na trhu integrátorov technológií. Výsledky štúdie predstavujú významný zdroj pre predajcov s pridanou hodnotou (tzv. VAR) a integrátorov technológií s ohodnotením predajcov a ich programov v tomto odvetví.

 

Spoločnosť IBM sa stala celkovým víťazom v nasledovných kategóriách:

  • Softvér pre oblasť spolupráce

  • Servery strednej triedy

 

Víťazom sa stala aj v nasledovných subkategóriách:

  • Manažment dát a informácií

  • Midleware

  • Softvér pre bezpečnosť siete

  • Softvér na ukladanie dát a softvér na ochranu dát

  • Softvér pre systémový a sieťový manažment

 

V rámci prieskumu bolo hodnotených viac než 100 predajcov v 24 kľúčových kategóriách v oblasti produktov a služieb.

 

Prieskum CRN Channel Champions bol realizovaný v priebehu januára a februára 2009. Poskytovatelia riešení boli vybraní náhodne spomedzi predplatiteľov magazínu CRN avšak spĺňali nasledovné kritériá: pracovali v príslušnom odvetví danej kategórie, poznali produkty a mali významný vzťah s hodnoteným predajcom/predajcami.

 

Predajcovia, hodnotení v rámci jednotlivých kategórií, boli vybraní na základe ich podielu na trhu. Tieto údaje poskytli popredné analytické firmy zamerané na prieskum trhu. V prípade, že informácia o trhovom podiele nebola k dispozícii, boli predajcovia vyberaní na základe odporúčaní vedúcich redaktorov CRN.

 

Spoločnosť IBM sa spolu s našimi obchodnými partnermi usiluje presadzovať riešenia, ktoré pomáhajú zákazníkom znižovať náklady, zvyšovať efektívnosť a produktivitu, zachovávať kapitál a vytvárať konkurencieschopnosť,“ povedal Rich Hume, generálny manažér IBM Global Business Partners. „Naším cieľom je stať sa preferovaným partnerom a veľmi si vážime, že komunita obchodných partnerov vybrala spoločnosť IBM za víťaza v niekoľkých kategóriách.“

Neprehliadnite: