Top IT a telekomunikačné spoločnosti budú súperiť

Platená reklama  /  15. 03. 2009, 00:00

Najvýznamnejšie IT a telekomunikačné spoločnosti pôsobiace na Slovensku sa postavia proti sebe. Na prestížnom futsalovom podujatí Information & Communication Technology Football Challenge 2009 sa 16.mája pobijú v Bratislave o korunu futsalového kráľa.

Turnaj, ktorý je športovým podujatím roka pre IT a telekomunikačné spoločnosti sa uskutoční v Bratislave a zúčastní sa ho kompletná slovenská špička. IT priemysel budú zastupovať spoločnosti ako Oracle, SAP, Anasoft APR, Eset, T-Systems Slovakia, Datalock a ďalší. Telekomunikačné spoločnosti ako Orange, Slovak Telekom či Energotel s nimi zohrajú neľútostné súboje z ktorých vzíde najlepšie futsalové družstvo v IT a telco biznise. Až viac ako tretina zúčastnených spoločností má pritom sídlo mimo Bratislavy, čo dokazuje prestíž podujatia.

 

Na jednodňovej akcii v sobotu 16.mája bude o trofeje bojovať až 30 spoločností, pričom stále je možnosť zaradiť sa medzi túto exkluzívnu komunitu. Súčasťou akcie je futsalový turnaj a následne aj poturnajová exkluzívna afterparty pre účastnikov turnaja.

 

ICTFC 09 je jedným zo série tématicky zameraných firemných futsalových turnajov organizovaných pod hlavičkou projektu www.sportoveturnaje.sk. Turnaje, ktoré sú nezabudnuteľnými akciami pre účastníkov podporujú viacerí partneri – Hugo Boss, CK Aeolus, Umbro, bwin International a ďalší. Garantom vysokej futsalovej úrovne je spoluorganizátor – Bratislavský zväz sálového futbalu.

 

Pre viac informácií o turnaji a možnostiach ako sa ho zúčastniť navštívte www.sportoveturnaje.sk alebo kontaktujte organizátorov.

Neprehliadnite: