Zoznam.sk spustil Feminity.sk

Tlačový servis  /  09. 03. 2009, 00:00

Nový lifestylový magazín z dielne internetového portálu Zoznam.sk, nesúci názov Feminity, je určený pre všetkých so záujmom o najnovšie informácie z módneho sveta, sviežich trendoch o kráse alebo životnom štýle.

Feminity skúma svet mužov, aj žien. Je neoceniteľným zdrojom informácií. Námety nachádza všade, v klasických lifestylových témach, ale aj histórii, umení, netradičnej kuchyni, športoch, či inovatívnych výrobkoch. Feminity píše o najpopulárnejších luxusných značkách, nápadoch nadchádzajúcej sezóny, inšpiruje štýlovými a nadčasovými nápadmi. Na jednej strane ponúka pohľad na zmyselnú módu ulice a na strane druhej monitoruje, čo je najnovším hitom na predvádzacích mólach. Prináša pohľady do luxusných reštaurácií, ich kuchýň, podávaných jedál či nápojov a zároveň sprostredkúva skvelé recepty. Feminity ukazuje cestu od perfektne namiešaného Martini až po nadčasovo zariadenú domácnosť alebo dovolenku snov.

Feminity magazín je výnimočný pre svoju schopnosť ponúkať zmes podnetných myšlienok pre moderného človeka, ktorý hľadá nevšedné inšpirácie pre svoj domov, cestovanie, zdravie alebo zábavu. Odhaľuje tajomstvá, provokuje a inšpiruje k vytváraniu si vlastného štýlu.

Neprehliadnite: