Vychutnajte si eurosoftvér.

Tlačový servis  /  02. 02. 2009, 00:00

Mesiac po prechode na novú menu, ako používateľ softvéru, môžete povedať a zhodnotiť, akým spôsobom u Vás samotný prechod prebiehal. Teraz už viete odpovede na otázky, či váš dodávateľ softvéru celú náročnú procedúru zvládol, ako rýchlo a ochotne reagoval na vaše podnety a potreby alebo aká včasná a transparentná bola jeho komunikácia voči Vám.

  • Ak ste s vašim súčasným dodávateľom softvéru neboli úplne spokojný, radi by sme Vám ponúkli softvérové riešenie, s ktorým prešlo na euro viac ako 50 000 používateľov.

  • Ak stále váhate a rozmýšľate nad novým softvérom, práve teraz je vhodná doba. Vyberte si obľúbený eurosoftvér KROS, ktorý získal už 3x ocenenie kvality Slovak Gold.

 

Pre každého sme teraz pripravili akciu „Vychutnajte si eurosoftvér“, v ktorej chceme osláviť skutočnosť, že sme pred koncom roka privítali nášho 50 000. používateľa. Všetkým preto teraz ponúkame programy KROS so zľavou 30 + 5%.

 

Zľava 30% platí pre ekonomický, stavebný a znalecký eurosoftvér KROS. Zľavu si však môžete zvýšiť na 35%, ak sa zúčastnite bezplatného predvedenia ekonomických a stavebných programov, ktoré budú počas februára 2009 v 10 mestách na celom Slovensku. Na predvedení sami uvidíte, prečo je eurosoftvér KROS taký obľúbený a ako dokáže zlepšiť a urýchliť vašu prácu. Príďte sa pozrieť a presvedčiť. Termíny predvedení a podrobné podmienky akcie nájdete na www.kros.sk

Neprehliadnite: