Gigaset predstavuje Premium-Model Gigaset SL780

Tlačový servis  /  02. 02. 2009, 20:29

Výhodná cena, prvotriedny dizajn, nové materiály a prepracovaná technika – taký je nový špičkový bezdrôtový telefón Gigaset SL780, ktorý sa v tomto čase uvádza na slovenský trh. Po prvý raz je rám slúchadla ako aj základňa telefónu vyrobená z masívneho kovu.

Za výnimočný dizajn už dostal ocenenie „Red.Dot Honorable Mention“. Pohodlná obsluha zase vyslúžila tomuto modelu cenu „IF communication design award 2008“. Po novom usporiadané menu, ergonomická klávesnica s technológiou pokovovaného povrchu ako aj veľký farebný displej robí tento špičkový produkt Gigaset pre užívateľov ešte atraktívnejší. Zvláštnou vlastnosťou s ohľadom na životné prostredie je funkcia ECO režim Plus, ktorá je úplnou novinkou. Základňa pri zapnutí tejto funkcie vysiela len vtedy, keď sa telefonuje.


Gigaset, jednotka na európskom trhu v oblasti DECT (digitálnych bezdrôtových telefónov), svojím produktom Gigaset SL780 ponúka telefón špičkovej triedy, ktorý pokiaľ ide o dizajn, technológiu a šetrnosť voči životnému prostrediu vyhovuje tým najnáročnejším požiadavkám. Prvotriedny dizajn s použitím masívneho kovu na slúchadle i základni výnimočnosť nových telefónov ešte podčiarkuje. Zvláštnu pozornosť venoval výrobca pohodlnej obsluhe: Používateľ telefón ovláda centrálnym navigačným tlačidlom, ktoré má štyri smerové tlačidlá a jedno stredné tlačidlo, pomocou ktorého na slúchadle vyberá z menu usporiadaného do prehľadných ikoniek. O celkom nový pocit z použití klávesnice sa postarala technológia pokovovaného povrchu. Optimálnu čitateľnosť zaručí veľký farebný displej TFT QVGA s 256.000 farbami (240 x 320 pixelov). Okrem toho ponúka tento telefón dokonalý zvuk aj v prípade režimu hlasitého (handsfree) telefonovania, ktoré je v plne duplexnej kvalite. V prípade potreby sa dá vyzváňanie vypnúť a zadefinovať tzv. VIP volajúci, na ktorých hovory aj pri vypnutom zvuku upozorní zvonenie.

Majte všetky kontakty poruke
Za účelom efektívneho zorganizovania kontaktov disponuje SL780 rozsiahlym adresárom, do ktorého sa zmestí 500 hesiel vo formáte vCard. Pomocou softvéru Gigaset Quick-Sync sa dáta dajú synchronizovať s počítačom prostredníctvom priloženého Mini-USB kábla alebo jednoducho pomocou technológie Bluetooth (napríklad kontakty z aplikácie Microsoft Outlook). Aby ste mali všetky dôležité termíny vždy poruke, obsahuje prenosná časť nového telefónu aj kalendár.

Šetrí energiu aj životné prostredie
Telefón Siemens Gigaset SL780 je vybavený najmodernejšou EKO technológiou a má úsporný zdroj napájania, ktorý ušetrí až do 60 percent elektrickej energie v porovnaní s bežnými telefónmi. Okrem toho môžete ušetriť aj využívaním EKO režimu. Ide o funkciu, ktorá pri telefonovaní zníži vysielací výkon o 80 percent. Pomocou novej funkcie ECO režim Plus sa vysielanie pri pohotovostnom vypnutí a pri vložení do nabíjačky vypne úplne a opäť sa aktivuje až pri prichádzajúcom alebo odchádzajúcom hovore.

Drží krok s dobou
Aby vždy držal krok s najnovším trendom, ponúka SL780 možnosť jednoduchej aktualizácie softvéru alebo doplnkových funkcií prostredníctvom internetu. V spojení so základňovou stanicou Gigaset IP je telefón pripravený na širokopásmový prenos cez HDSP (prenos zvuku s vysokým rozlíšením). Základňa nového telefónu Gigaset sa dá pripojiť až na šesť slúchadiel. Je na vás, či zapojíte bezdrôtové headsety (náhlavné súpravy s mikrofónom) prostredníctvom technológie Bluetooth alebo slúchadlá cez Slim-Lumberg konektor. Telefón je tiež kompatibilný s elektrickým vrátnikom Gigaset HC450.

Kde a za koľko ho môžete získať
Siemens Gigaset SL780 dostanete na Slovensku za
139,91 EUR (nezáväzná odporúčaná cena bez DPH). Tento prístroj je v predaji od polovice decembra 2008.

 

Neprehliadnite: