PREHĽADY voľného živého vysielania

Tlačový servis  /  21. 01. 2009, 00:00

Spoločnosť URI, spol. s r. o., dnes oznámila spustenie prevádzky nových internetových stránok „PREHĽADY voľného živého vysielania“ na adrese: www.prehlady.sk. Sú zastúpené slovenské a české televízne, rozhlasové a teletextové vysielania, voľne vysielané v rámci príslušných autorských práv.

Rozhlasové a teletextové vysielania sú k dispozícii nonstop.

Televízne vysielanie nie je k dispozícii nonstop pri všetkých staniciach. Záleží to od vysporiadania autorských práv pre každú jednotlivú reláciu.

Napríklad TV Markíza vysiela iba svoju rannú reláciu a podvečerné a večerné správy. Podobne STV1 a STV2. Televízia Prima a Nova vôbec nevysielajú žiadne voľné vysielanie cez internet. Televízia JOJ a JOJplus vysiela tiež iba svoje vlastné relácie, ale tie sú dostupné len na vlastných www stránkach.

Väčšina vysielaní je v pôvodnom formáte. Stránky sú optimalizované pre rozlíšenie 1024 x 768 bodov. Doporučený prehliadač internetových stránok je Microsoft Internet Explorer. Zobrazenia tv staníc TV Lux a Z1 môžu byť vo Firefoxe zobrazené nesprávne. Zobrazenie teletextu STV1 a STV2 je vo Firefoxe iné ako v MS IE, ale je správne.

Televízne, rozhlasové a teletextové stanice sa volia pomocou troch možností vpravo dole. Výber jednotlivého vysielania je možný kliknutím na príslušné logo stanice.

Projekt vznikal pôvodne pod názvom TV Angelika.

Neprehliadnite: