Český Seznam prináša neobmedzenú kapacitu pre emaily

Martin Tomšík  /  16. 12. 2008, 10:14

Česká spoločnosť Seznam, ktorá vlastní najväčší český vyhľadávač a webmail, prináša svojím užívateľom vianočný darček v podobe neobmedzenej e-mailovej schránky.

V dnešnej dobe potrebuje užívateľ posielať čoraz viac objemnejších dát, dokumentov, hudby, obrázkov a videa. A niekedy si ich potrebuje aj uchovať dlhší čas vo svojej emailovej schránke. Webmail Seznam.cz preto od 15. decembra prináša svojím užívateľom neobmedzene veľkú e-mailovú schránku. 

Doteraz mohli mať užívatelia českého Seznamu na svojom konte maximálne 2 GB v uložených emailoch. Všetkým užívateľom je teraz dostupné automatické zvýšenie kapacity schránky zo súčasných 2 GB na neobmedzenú veľkosť. Podmienkou však je zaslanie  registračnej SMS správy v cene 3 Kč. Z jedného telefónneho čísla je možné aktivovať zvýšenie kapacity iba pre desať účtov a to iba z českého čísla. Zvýšenie kapacity je tiež možné pre všetkých šesť typov emailových koncoviek.

Spoločnosť taktiež uvádza počet užívateľov, ktorých je celkovo 5,8 milióna. K ďalším zmenám ako napríklad zvýšenie kapacity príloh však nedochádza.

Ďalej spoločnosť uviedla, že ide o prvú zo série noviniek, na ktoré sa používatelia českého webmailu môžu tešiť v roku 2009.

Zdroj: PR blog portálu Seznam.cz

Neprehliadnite: