Pozývame Vás na prezentáciu Canon tlačiarní Seplhy, kompaktov a zrkadloviek

Platená reklama  /  15. 12. 2008, 14:52

V dňoch 27-28.11. a 17.-19.12 máte jedinečnú príležitosť vyskúšať si celú paletu fototlačiarní Selphy, kompaktov a digitálnych zrkadloviek značky Canon, vrátane najpredávanejšej zrkadlovky Canon EOS 450D. Naviac by sme Vás radi upozornili, že ak si v tieto dni u nás zakúpite alebo záväzne objednáte akúkoľvek zrkadlovku Canon, pribalíme Vám k nej 3 hodnotné darčeky.

  • 1. darček - 4 GB SDHC karta Class 6
  • 2. darček - mikrovláknovú utierku na objektív
  • 3. darček - stolný ministatív (vhodným skôr pre kompaktné fotoaparáty)

Sme veľmi radi, že si slovenské zastúpenie Canon našlo čas na Megafoto a jeho zákazníkov, a okrem toho, že nám prezentačné vzorky modelov na tento účel zapožičia, aby ste si ich mohli odskúšať, posiela k nám aj zástupcu firmy Canon, s ktorým môžete diskutovať o všetkých produktoch a technológiách Canon a Selphy.

Počas tejto akcie Canon Vám ponúkame možnosť bezplatne si (nechať) odfotografovať niektorého blízkeho človeka (deti, partner/ka atď) s ľubovoľným fotoaparátom Canon v našom prenosnom fotoštúdiu a možete si dať hneď aj vytlačit jednu fotografiu ZADARMO a ďaľšie za zvýhodnenú cenu  len 3.90 Sk alebo si môžete nechať vyrobit kreatívny kalendár s fotografiami. Bude nám potešení urobiť Vám radosť.

Prezentácia prebehne v dňoch 17.12.-19.12 v čase 13 - 17 hodín v našej predajni v Dome odborov Istropolis v Bratislave na Trnavskom mýte 1.

K dispozícii budú všetky dostupné modely digitálnych zrkadloviek Canon.

Možete si pozrieť samozrejme aj množstvo modelov digitálnych kompaktov Canon.

Srdečne Vás na túto prezentáciu pozývame. Každý účastník prezentácie dostane od nás malý (a milý) darček.

Neprehliadnite: