Nový Skype 4 beta 3 zlepšuje audio aj video, pribudla história

Martin Tomšík  /  13. 12. 2008, 00:00

Spoločnosť Skype vydala v poradí už tretiu beta verziu pripravovanej štvrtej generácie VoIP P2P aplikácie Skype.


Vývojári sľubujú vo finálnej verzii aplikácie Skype 4.0 prepracované užívateľské rozhranie, lepšiu podporu videohovorov, zlepšenú kvalitu zvuku a videa. Na tieto novinky a vylepšenia sa môžeme tešiť vo finálnej verzii. Vydané boli už dve beta verzie a aktuálne je dostupná k stiahnutiu tretie testovacia beta verzia VoIP aplikácie Skype. Tieto verzie nám majú priniesť to na čo sa môžeme tešiť vo finálnej verzii. Vývojári tiež čakajú priamu odzvu od používateľov a na základe ich podnetov aplikáciu vylepšujú.

Dôkazom je aj posledná tretia beta verzia, ktorá na podnet používateľov prešla viacerými zmenami.

Zlepšená bola podpora pre videohovory, zvuk a video sú vo vyššej kvalite. Pribudla aj História, ktorá umožňuje prehliadať si svoju históriu komunikácie aj podľa jej typu.

Lepšie bolo prepracované aj užívateľské rozhranie, vývojári tiež sľubujú ľahšie a intuitívne ovládanie. Aplikácia tiež obsahuje zlepšený manažment pre využívané pásmo a zabezpečuje tak kvalitu videa a zvuku podľa dostupnej rýchlosti a využíva tak celkovú rýchlosť vášho pripojenia. Na podnety užívateľov bola navrátená podpora pre Outlook Kontakty, na ktorej absenciu sa sťažovalo množstvo používateľov. Pribudol aj nový vzhľad tejto aplikácie, ktorý je chrómový.

 

Skype 4 beta 3 je dostupný pre operačné systémy Microsoft Windows, sťahovať ho môžete z jeho domovskej stránky . Skype pri inštalácii ponúka používateľom na výber z viacerých jazykov aplikácie, slovenčina sa medzi nimi však nenachádza, postačiť nám bude musieť aj čeština.

Zdroje: Skype.com a Downloadsquad.com


Neprehliadnite: