Hej.sk spúšťa novú sekciu baby

Tlačový servis  /  03. 12. 2008, 00:00

Najväčšie internetové obchodné centrum na Slovensku – HEJ.sk – prináša svojim zákazníkom neustále nové produkty, spôsoby a služby, ako uľahčiť a zjednodušiť ich nakupovanie. Tak je tomu i teraz, keď otvára novú sekciu BABY. Vďaka možnosti výberu zo širokej ponuky tovaru a jednoduchému objednávaniu ušetria veľa vzácneho času najmä mamičky a oteckovia.

Obchodné centrum HEJ.sk rozširuje svoju ponuku o novú sekciu BABY, v ktorej zákazníci nájdu všetko, čo môže dieťatko potrebovať. Okrem širokého výberu autosedačiek, kočíkov a doplnkov na prepravu dieťaťa, tu nájdu aj detský nábytok. Vybrať si je možné aj z pomôcok na kúpanie, dojčenských potrieb, hračiek pre malé deti či potrieb pre mamičky. Postupom času plánuje HEJ.sk sortiment obohatiť aj o ďalšie kategórie tovaru.

 

Reagujeme na rastúci trend pôrodnosti, ktorý teraz na Slovensku zažívame. Pribúda dojčiat a malých detí a preto sa tiež zvyšuje záujem o nákup potrieb pre deti.“, objasňuje spustenie novej sekcie obchodný riaditeľ HEJ.sk, Dušan Dulovič.

 

Mamičky, ale aj oteckovia si môžu bez dlhého čakania v radoch, zdĺhavých a namáhavých presunoch do nákupných centier, no najmä z pohodlia svojho domova kedykoľvek vybrať a následne objednať to, čo ich malá ratolesť práve potrebuje.

 

Internetový obchod HEJ.sk aktuálne tiež prináša možnosť nakúpiť si on-line vhodné vianočné darčeky za výhodné ceny nielen pre deti, ale aj ostatných členov rodiny. Stačí navštíviť stránky HEJ.sk alebo sa nechať inšpirovať na www.vianocny-darcek.sk.

Neprehliadnite: