YouTube pridáva nové funkcie do prehrávača pre iné stránky

Martin Tomšík  /  08. 11. 2008, 11:05

Spoločnosť Google, ktorá vlastní internetovú stránku YouTube, pridala do svojho internetového prehrávača pre iné stránky štyri nové funkcie.

Služba YouTube, umožňuje okrem iného aj  svojim užívateľom pridávať si na svoje stránky videá z YouTube.com. Aktuálne boli pridané štyri nové funkcie do prehrávača videí , umiestneného na rôznych stránkach  užívateľov tejto služby. Pribudla tiež funkcia, vďaka ktorej budete môcť sledovať videá z YouTube.com na stránke kde sa aktuálne nachádzate a je tam umiestnené video.

 

Prehľad noviniek v prehrávači videí YouTube:

  • Náhľad viedeí pred spustením prehrávania bude vo vyššej kvalite ako doteraz
  • Na konci prehrávaného videa, keď sa vám zobrazia odporúčané videá, URL stránka videa a odkaz pre umiestnenie videa na vaše stránky, pribudol vyhľadávač videí na YouTube. Kliknutím na vyhľadané video sa začne prehrávať na webovej stránke kde sa práve nachádzate.
  • Pribudla aj podpora pre vložené titulky a textové poznámky, ktoré boli doteraz zobrazované iba pri prehrávaní videa na YouTube.com
  • V prehrávači je taktiež umiestnená experimentálna funkcia prekladania titulkov, ktorá podporuje aj slovenčinu a češtinu. Preklad je však veľmi nekvalitný, avšak pre bližšie porozumenie obsahu videa postačí.


YouTube na svojom blogu taktiež informoval, že až 44 percent všetkých užívateľov, ktorý si pozreli video na YouTube.com, ho už videli aj na inej internetovaj stránke.

 

Predstavenie nových funkcii YouTube prehrávača.

Zdroj: YouTube Blog 

Neprehliadnite: