Free.sk - nový projekt pre zdieľanie videí, obrázkov a hudby

Martin Tomšík  /  11. 10. 2008, 10:19

Spoločnosť Zoznam predstavila svoj nový projekt, ktorý sa nápadne podobá na známy videoportál YouTube.

Jeden z najväčších a najnavštevovanejší portálov na Slovensku, Zoznam.sk, spúšťa nový projekt, ktorý nájdete na www.Free.sk.

Nový projekt od spoločnosti Zoznam je zatiaľ len v testovacej verzii. Celá stránka sa však nápadne podobá videoportálu YouTube, avšak ponúka aj zdieľanie hudby, fotiek a chat. Portál je taktiež dostupný cez wap prehliadač na vašom mobilnom telefóne - nájdete ho na adrese wap.free.sk. Prostredníctvom tejto stránky si môžete prehrávať videoklipy, prezerať fotky, alebo počúvať hudbu, prípadne ich nahrávať priamo na web.

Registrácia na tejto stránke je taktiež jednoduchá. Stačí, ak vyplníte najzákladnejšie údaje, medzi ktoré patrí aj zadanie vášho dátumu narodenia. Ak však máte menej ako desať rokov, alebo viac ako osemdesiat, na stránke sa nezaregistrujete.

Ovládanie prehrávača je v klasickom formáte ako pri iných videoportáloch, chýbať nesmú ani odkazy pre umiestnenie videa na vašom webe. Video môžete ďalej ohodnotiť, prípadne môžete k videu pridať aj komentár.

Hudbu si môžete tiež prehrávať prostredníctvom prehrávača, ktorý si môžete umiestniť na vašu webovú stránku pomocou zobrazovaného kódu. Taktiež sú dostupné možnosti ohodnotenia skladby, prípadne môžete pridať svoj komentár. To isté platí aj pre fotografie.

Chat obsahuje jednu miestnosť, kde môžete chatovať, avšak je veľmi neprehľadná, ak napríklad chatuje viacero užívateľov naraz.

Stránka tiež obsahuje podkategórie ako Skupiny, Užívatelia, Mobil a podstránku pre užívateľov, ktorí majú viac ako 18 rokov - Adult 18+. Tá je dostupná až po registrácii a následnom prihlásení sa na tejto stránke.

Túto stránku nájdete na doméne http://free.zoznam.sk

Zdroj: free.zoznam.sk

 

 

Neprehliadnite: