ARIS ProcessDay Slovakia 2008

Tlačový servis  /  07. 10. 2008, 00:00

Spoločnosť IDS Scheer Slovakia pripravuje v poradí už jedenásty ročník svojej odbornej konferencie ARIS ProcessDay Slovakia 2008. Konferencia sa tento rok uskutoční 16. októbra 2008 v Kongresovom centre Technopol v Bratislave.

Stalo sa už tradíciou, že od roku 1998 naša spoločnosť organizuje pravidelne na jeseň odbornú konferenciu, ktorej cieľom je prezentovať najnovšie trendy v oblasti Business Process Managementu a informačných technológií. Za uplynulých desať rokov sa táto konferencia počtom účastníkov, ale aj úrovňou zaradila medzi najvýznamnejšie odborné akcie poriadané v oblasti procesného manažmentu a IT”, uviedol Jaroslav Zamborský, výkonný riaditeľ IDS Scheer Slovakia.

Pre účastníkov konferencie sú pripravené nielen prezentácie zamerané na najnovšie smery v oblasti Business Process Managementu a IT riešení, ale aj informácie o produktoch spoločnosti IDS Scheer. Veľká pozornosť bude tento rok venovaná téme Enterprise Architecture management. Na konferencii odznejú aj prezentácie zákazníkov spoločnosti IDS Scheer, ktorí sa podelia o svoje skúsenosti z projektov realizovaných v uplynulom období.

Hlavným prednášajúcim na tohtoročnej konferencii ARIS ProcessDay Slovakia 2008 bude Dr. Dirk Oevermann, Executive Board Member, IDS Scheer AG s príspevkom nazvaným Improve Your Business Performance – Sustained Success through Business Process Excellence.

 

Odborná konferencia je súčasťou konferencií ARIS ProcessDay, ktoré sú organizované vo viacerých krajinách Európy. Podrobný program ARIS ProcessDay Slovakia 2008 je už zverejnený na webových stránkach spoločnosti IDS Scheer http://www.ids-scheer.com/sk/arisprocessday. Generálnymi partnermi tohtoročnej konferencie na Slovensku sa stali spoločnosti SAP a Hewlett – Packard, partnermi sú spoločnosti Centire a Plaut a mediálnymi partnermi mesačníky Eurobiznis a Infoware.

Neprehliadnite: