ICQ SKVALITNÍ NA SLOVENSKU SPOLUPRÁCU SO SVOJIMI PARTNERMI

Tlačový servis  /  02. 10. 2008, 00:00

ICQ dnes oznámila, že v rámci rozvoja svojich partnerských vzťahov na Slovensku očakáva ešte v priebehu tohto roku ohlásenie nového partnera. Spoločne s novým partnerom bude ICQ rozvíjať bohatší a modernejší Instant Messagingové služby a funkcionality.

Slovenský trh je pre ICQ veľmi dôležitý. Je to rýchlo sa rozvíjajúce a dynamické prostredie a ICQ potrebuje partnera, ktorý dokáže identifikovať a porozumieť potrebám lokálnych užívateľov,“ povedal Ofer Oved, viceprezident ICQ. „ICQ oznámi meno nového partnera na Slovensku v blízkej budúcnosti a od tohto nového partnerstva očakáva pokračujúcu expanziu a podporu dynamicky rastúcej ICQ komunite na Slovensku. Zároveň chceme poďakovať nášmu predchádzajúcemu slovenskému partnerovi – spoločnosti Zoznam.sk.“

V dôsledku tejto významnej zmeny nebudú od 2. októbra 2008 niektoré služby poskytované predchádzajúcim partnerom Zoznam.sk dostupné, vrátane služieb SMS. Len čo začne spolupráca s novým partnerom, niektoré z pôvodných služieb budú obnovené a do ponuky sa pridajú ďalšie nové služby.

Neprehliadnite: