Vyskúšajte si Vistu bez inštalovania, či downloadu

Tlačový servis  /  15. 09. 2008, 19:19

Dnes je už definitívne jasné, že Vista to nemá ľahké. Podstatne menej užívateľov prešlo na novú platformu, ako to Microsoft pôvodne zamýšľal. Zmeniť by to mohol nový počin Microsoft Virtual Labs, pod názvom Windows Vista SP1 Ultimate test Drive.

Mnohý užívatelia sa zdráhajú opustiť bezpečie, relatívne stabilného XP. Iný majú obavy z krvavých nárokov Visty na "železo". Málokto z nich však naozaj má reálnu skúsenosť z novým systémom. Nevedia si skúsiť, čo sa vlastne za názvom Vista skrýva. Internetové diskusie nemôžu tento nedostatok nahradiť. Veď nie nadarmo sa hovorí, koľko ľudí toľko chutí.

Zmeniť by to mala  Windows Vista SP1 Ultimate test Drive.  Na jej odskúšanie nie je potrebné nič okrem internetu a browsera. Pripomínam, že nie každý browder musí v tomto prípade fungovať korektne. Odporúčam samozrejme Explorer, s ktorým by nemali byť žiadne problémy.

Zadajte do adresného riadku adresu www.windowsvistatestdrive.com. Privíta vás úvodné okno, v ktotom je nutné zadať email a krajinu.

Následne si môžete vybrať z nasledovných ponúk Safer, Versatile, Easier, Reliable. (bezpečnosť, prenositeľnosť, jednoduchosť, spoľahlivosť)

 

Po výbere si môžete pozrieť inštruktážne video, alebo si rovno správanie sa systému vyskúšať. Stačí vybrať tlačidlo Drive. Samozrejme  zo svojej podstaty nemôže tento test suplovať nainštalovaný operačný systém. Na druhej strane v tých operáciách v ktorých má užívateľ voľnú ruku si môžete vyskúšať čo sa pod pojmom Vista vlastne skrýva.

 

d3agl3

Neprehliadnite: