Cisco integruje program Linksys Small Business Channel Partner a posilňuje zameranie na trh malých a stredných podnikov

Tlačový servis  /  19. 08. 2008, 00:00

V rámci stratégie pre segment malých a stredných podnikov (SMB) spoločnosť Cisco oznámila začlenenie služieb a aktív programu Linksys Small Business Channel Partner Program do programu Cisco Channel Partner Program. V rámci tohto procesu sa produkty radu Linksys Business stanú súčasťou portfólia Cisco SMB a partneri programu získajú k dispozícii rozšírené portfólio riešení.

Dúfali sme, že Cisco spojí tieto dva partnerské programy do jedného, čím sa rozšíri ponuka produktov, služieb a podpory,“ povedal Dan Schwab, prezident spoločnosti D&H Distributing, ktorá je distribučným partnerom Cisco špecializujúcim sa na trh SMB v USA a Kanade. „Takáto forma spolupráce jednoznačne zjednoduší spôsob, akým spolupracujeme s našou komunitou obchodných partnerov. Jednoducho povedané, tento celok predstavuje viac než len súčet jeho častí za Cisco a Linksys.“

Trh malých a stredných podnikov naďalej predstavuje obrovský rastový potenciál pre Cisco aj našichpartnerov,“ vyjadril sa Andrew Sage, viceprezident divízie Small Business Sales, Worldwide Channels spoločnosti Cisco.

Začiatkom tohto leta založila spoločnosť Cisco Radu pre segment malých podnikov s cieľom zjednotiť obchodnú stratégiu naprieč všetkými funkciami organizácie a zabezpečiť SMB zákazníkom a obchodným partnerom prístup k najkomplexnejším a najinovatívnejším technológiám a riešeniam v komunikačnom priemysle.

Prechod na Linksys Partner Connection

Viac než 20 000 globálnych partnerov Linksys dostane príležitosť stať sa členom programu Cisco Channel Partner Program. Pre zachovanie prístupu k zdrojom a nástrojom programu Linksys Partner Connection budú mať jeho členovia možnosť stať sa registrovanými partnermi Cisco až do 16. septembra 2008. K výhodám partnerstva okrem iného patrí: prístup k demo zariadeniam, finančné výhody, podpora predaja prostredníctvom manažérov SMB, tzv. „lead generation“ program, ako aj niektoré marketingové nástroje.

Cisco a Linksys zabezpečia obchodným partnerom bezproblémový prechod. Partneri spoločnosti Linksys získali inštrukcie o krokoch potrebných pre plynulé začlenenie sa do programu Cisco Channel Partner Program, ku ktorým patrí pridelenie užívateľského identifikačného čísla spolu s heslom pre prístup k programom, ako aj registračný formulár. Registrácia bude potvrdená do 48 hodín od jej prijatia. Bližšie informácie na www.cisco.com/go/linksyspartner.

Rozšírenie partnerského programu SMB neovplyvní predajné aktivity zamerané na zákazníkov Linksys. Spoločnosť bude naďalej pôsobiť ako divízia spoločnosti Cisco.

Neprehliadnite: