ALEF NULA znova s dvojnásobným nárastom tržieb

Tlačový servis  /  24. 07. 2008, 00:00

Popredný slovenský distribútor sieťových zariadení, spoločnosť ALEF NULA, opäť medziročne zvýšil svoje tržby viac ako dvojnásobne. Za druhý kvartál tohto roka dosiahla spoločnosť tržby približne 5,9 milióna amerických dolárov. Rovnako dobre sa darilo celej nadnárodnej skupine, do ktorej slovenský ALEF NULA patrí.

ALEF NULA, jeden z najvýznamnejších distribútorov Cisco a Linksys zariadení na Slovensku, pokračuje v nastúpenom rastúcom trende a znovu medziročne zvýšil svoje kvartálne tržby na dvojnásobok. V druhom štvrťroku tohto roka spoločnosť dosiahla tržby viac ako 5,9 milióna amerických dolárov, čo predstavuje približne 106-percentný nárast oproti rovnakému obdobiu roka 2007. ALEF NULA tak dlhodobo pokračuje v kontinuálnom raste tržieb, na ktorom sa dominantne podieľa najmä predaj hardvéru.

 

Na rastúcom vývoji tržieb má veľký podiel takisto príchod tretieho mobilného operátora na slovenský trh, ako aj neustály rast jeho konkurentov. Nezanedbateľný je aj rozmach internetových služieb a služieb triple play či informatizácia štátnej správy. Trh sa z nášho pohľadu začína konsolidovať,“ hovorí Ľubomír Zlacký, generálny riaditeľ ALEF NULA na Slovensku.

 

Nadnárodná skupina Alef, ktorá má okrem Slovenska dcérske spoločnosti aj v Českej republike a v Maďarsku, dosiahla v druhom kvartáli 2008 celkové tržby viac ako 30 miliónov USD. V  porovnaní s minulým rokom ide o 100 percentný rast.

Neprehliadnite: