SOITRON elitným partnerom Enterasys Networks

Tlačový servis  /  03. 07. 2008, 00:00

V júni tohto roku sa SOITRON, a.s. po splnení náročných kritérií stal elitným partnerom spoločnosti Enterasys Networks, ktorý je jednou z vedúcich spoločností na trhu riešení sieťovej bezpečnosti vo svete. Vďaka tomuto partnerstvu môže Soitron ponúkať optimálne riešenia širokému spektru klientov.

Elite Security Partner je najvyššou úrovňou partnerskej spolupráce s Enterasys Networks pre oblasť bezpečnosti. Spoločnosť Enterasys patrí vo svete popri Cisco Systems k najuznávanejším lídrom na bezpečnosť sieťových riešení. Soitron týmto partnerstvom získava možnosť ponúkať špičkové riešenia bezpečnosti informačných systémov a technickú podporu klientom v Čechách a na Slovensku.

 

Po prevzatí obchodných aktivít spoločnosti TWO v oblasti bezpečnosti je úsilie o získanie najvyššej úrovne partnerstva s Enterasys Networks logickým krokom a zároveň potvrdením stratégie spoločnosti Soitron byť integrátorom a poskytovateľom riešení najvyššej kvality. „Zákazníkom chceme ponúkať také riešenia, ktoré im pomôžu k úspechu v ich biznise. Našou snahou je prebrať na svoje plecia starostlivosť o rozvoj a prevádzku tých zákazníkových IT systémov, ktoré sú pre neho príliš komplexné“. Bezpečnosť sieťových riešení do tejto kategórie určite patrí, a radi využijeme naše know-how v tejto oblasti v prospech zákazníka.“, hovorí Ondrej Smolár, výkonný riaditeľ spoločnosti Soitron. „Našim zámerom je v rozširovaní spolupráce s ďalšími partnermi pokračovať. Stratégia rozširovania siete dodávateľov bezpečnostných riešení nasleduje svetové trendy budovania heterogénnych sieťových prostredí v snahe o čo najvyššiu bezpečnosť. Pre Soitron to znamená rozširovanie spektra dodávateľov a budovanie nových technologických kompetencií“, dodáva Ondrej Smolár.

 

Sme radi, že sme medzi našich partnerov získali spoločnosť Soitron, ktorá patrí k najúspešnejším a najviac sa rozvíjajúcim systémovým integrátorom. Spolupráca umožní ponúknuť najnovšie technológie v oblasti sieťovej bezpečnosti širokému spektru zákazníkov vrátane širokej a vysokokvalitnej lokálnej podpory. Zákazníci tak budú mať prístup k unikátnym technológiám spoločnosti Enterasys a budú sa môcť oprieť o rozsiahlu podporu, ktorá je pri týchto technológiách nevyhnutná. Sieťová bezpečnosť tak môže byť omnoho dostupnejšia a efektívnejšia než doteraz bola.“, podčiarkol Michal Zlesák, Area Sales Manager, jednej zo špičkových spoločností poskytujúcich riešenia sieťovej bezpečnosti vo svete i v tomto regióne - Enterasys Network.

Neprehliadnite: