iPhone 3G v ČR ponúkne aj Telefónica O2

Martin Šajna  /  02. 07. 2008, 20:50

Podľa informácii z tlačovej správy ponúkne nový iPhone v Českej Republike aj Telefónica O2. A tak sa prídá ku Vodafone a T-Mobile, ktorí by tento mobilný telefón tiež mali mať v ponuke do konca roka 2008.

"Jsme potěšeni, že budeme moci nabízet iPhone svým zákazníkům. Ti mohou jako jediní plně využít veškerý potenciál tohoto špičkového telefonu, neboť pouze Telefónica O2 Czech Republic provozuje rychlou 3G síť," takto sa vyjadril Salvador Anglada, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Telefónica O2 Czech Republic, ku podpisu zmluvy s Apple.

 

Česká republika sa tak pripojila k 12 latinskoamerickým krajinám, Španielsku, Veľkej Británii a Írsku, kde se môžu zákazníci skupiny Telefónica tešiť na túto zaujimavú novinku.

 

iPhone 3G

 

Telefón by sa mal predávať za 199 USD (3 900 Sk) za 8 GB model a 299 USD (5 860 Sk) za 16 GB model. Nový iPhone teda začne s výrazne nižšou cenou, ako prvý telefón od Apple. Otvorené zatiaľ ostávajú otázky blokovania telefónu na určitú sieť a takisto aj mesačného plnenia, ku ktorému sa budete musieť zrejme zaviazať u operátora, u ktorého si mobil zakúpite.

 

U nás s uvedením iPhonu 3G na trh zatiaľ počítaju Orange a T-Mobile.

 

zdroj: http://www.cz.o2.com
iPhone stránka pre Slovensko: http://www.apple.com/iphone/countries/sk/
viacej o 3G: /clanok/3270/3g-vitaj-na-slovensku

 

Martin Šajna aka artii
www.qwera.sk

Neprehliadnite: