Summerbeach Rudava: Od festivalu nás delí už len mesiac!

Platená reklama  /  27. 06. 2008, 15:21

Od festivalu Summerbeach Rudava, ktorý sa uskutoční 24. – 27. júla, nás delí už len necelý mesiac. Prípravy sú v plnom prúde, čo dokazuje aj prítomnosť ťažkých mechanizmov v rekreačnom stredisku.Úprava terénu je nevyhnutná, keďže hurikán Ema, ktorý sa prehnal oblasťou pred niekoľkými mesiacmi, narobil na Záhorí veľa škôd.

Areál prejde nielen rôznymi terénnymi úpravami, ale aj reorganizáciou v rámci festivalu. Celkovo sa areál zväčší približne na 42 000 m2. Jedná sa najmä o hudobnú časť, športová časť si ponechá pôvodné miesto a veľkosť.

Očakávať môžeme tiež zväčšenie pódia, či rozšírenie hudobnej produkcie už na štvrtok večer. Areál sa pre návštevníkov otvorí už 24. júla o 16:00 hod. Dobrou správou je, že v rekreačnom stredisku bude otvorený kemping, kde je možné ubytovanie v bungalovoch, ale aj vo vlastných stanoch. Kemping má v prevádzke obec Malé Leváre, v prípade rezervácií je potrebné obrátiť sa priamo na obec. Ďalšou ubytovacou alternatívou je stanové mestečko umiestnené v blízkosti areálu.

Vytvárať a spríjemňovať festivalovú atmosféru bude niekoľko zábavných súťaží a atrakcií sústredených vo fun zóne. Skalní návštevníci vedia, že ide aj o tradičné súťaže ako „Pretiahni ma na Rudave" - preťahovanie družstiev lanom, súťaž v pití piva a iné. Pripravuje sa mnoho nových súťaží, a to napríklad stavanie pivnej veže, „Žravá hodinka", „Koleso šťastia", či súťaž o najbláznivejší „ksicht" festivalu.

V rámci fun zóny je pripravený kinostan, kde sa budú premietať filmy rôznych žánrov, diskusná aréna s neziskovými organizáciami a občianskymi združeniami z rôznych oblastí. Výborným oddychom pre načerpanie nových síl a energie na hudobné noci a športové dni poskytne čajovňa Čarovňa Šapito. Pri sŕkaní kvalitného čajíku si prídu na svoje fanúšikovia chilloutu, ohňovej šou či brušných tancov.

Pre priaznivcov iných hudobných štýlov bude pripravený Zion stage v produkcii ska / reggae a websound.eu - Electronic stage v produkcii progressive / techno / house.
Samozrejme, všetko za opäť veľmi priaznivú cenu, v predpredaji permanentka PLUS len za 590 korún! Viac o zľavách, programe, športových turnajoch, či doprave nájdete na www.rudava.sk.

Zdroj: Maverick Rock Production

Neprehliadnite: