Používatelia smartphonov môžu zadarmo otestovať beta verziu ESET Mobile Antivirus

Tlačový servis  /  23. 06. 2008, 00:00

ESET vydal beta verziu antivírusového programu pre platformy Microsoft Windows Mobile 5.0 a 6.0 - ESET Mobile Antivirus (EMAV).

ESET Mobile Antivirus je dostupný používateľom Windows Mobile, ktorým poskytuje proaktívnu detekciu voči všetkým druhom mobilných infiltrácií. Od pondelka 16.6.2008 je EMAV k dispozícii na stiahnutie na http://www.eset.sk/download/beta_verzia.

 

Najväčšou prednosťou ESET Mobile Antivirus je jeho jadro, pracujúce na báze pokročilej heuristiky, optimalizovanej pre mobilné platformy. Heuristika zabezpečuje ochranu voči existujúcim aj budúcim hrozbám v reálnom čase. Ďalšou výhodou ESET Mobile Antivirus je jeho zanedbateľný dopad na výkon mobilného zariadenia.

 

Vlastnosti ESET Mobile Antivirus:

 

  • Pokročilá heuristika
  • On-demand/on-access skener
  • Activity log (štatistické záznamy o dokončenom skenovaní)
  • Variabilné hĺbkové skenovanie .cab súbrov (cabinet file je zvyčajne niekoľko zbalených súborov v jednom súbore často využívaný ako inštalátor)
  • Automatické aktualizácie
  • Intuitívne používateľské rozhranie

 

ESET Mobile Antivirus sa do smartphonu inštaluje priamo z mobilného zariadenia, alebo sa cez web stiahne do počítača a cez PC-sync nainštaluje do zariadenia. Vírusové aktualizácie získava používateľ cez internet prostredníctvom WiFi, Bluetooth, PC-sync, GPRS, EDGE, atď.) Testeri môžu svoje skúsenosti s beta verziou ESET Mobile Antivirus adresovať na betasupport@eset.sk. Plná verzia EMAV bude k dispozícii o niekoľko týždňov neskôr.

Neprehliadnite: