MySpace príde budúci týždeň s novým designom

Ivan Čapkovič  /  14. 06. 2008, 00:02

Služba MySpace spoločnosti News plánuje na budúci týždeň spustenie nového designu, od ktorého si sľubuje rozšírenie služby do viacerých krajín a tým aj rozšírenie ich sociálnej siete.

 

myspace To čo sa chystajú urobiť bude doposiaľ najväčšia zmena designu stránky s takýmto rozmerom na svete. MySpace oznámilo, že sa zmení Home Page (domovská stránka), navigácia, upravovanie profilu, celkové vyhľadávanie a rozhranie MySpace televízie. Mnoho ďalších malých i veľkých zmien sa plánuje už na toto leto.

 

„Toto je omnoho viac, ako len obyčajná zmena vzhľadu stránky. Zmeníme spôsob, akým ľudia komunikujú s MySpace i s ostatnými užívateľmi,“ oznámilo vedenie MySpace. Naviac MySpace podpísalo dohodu s jednou z najväčších reklamných spoločností ohľadom reklamy pre prvý deň spustenia.

 

Hlavná fáza je plánovaná na stredu 18. júna. MySpace dúfa, že to taktiež posilní ich vyhľadávanie, ktoré je v súčasnosti na tretom mieste spomedzi všetkých hľadaných stránok na internete. Taktiež oznámilo, že pracuje s Lucene Open-Source enginom a tým po prvé otvorí MySpace aj pre open-source komunitu.

 

MySpace, s viac ako 110 miliónmi užívateľov z celého sveta dúfa, že sa stane najnavštevovanejšou stránkou USA s 300 tisíc registráciami nových užívateľov denne.

 

Neprehliadnite: