PEEM už poskytuje Quadruple Play služby

Tlačový servis  /  10. 06. 2008, 00:00

Nastal čas kedy častejšie ako inokedy opúšťame na dlhší čas svoje sídla a pocit ochrany svojho majetku a blízkych nám akosi viac zamestnáva naše myšlienky.

Čo ak zlyhajú osvedčené rady a postupy (susedia, príbuzní, polícia) a príde k jeho poškodeniu či strate. Ako byť okamžite informovaní o tom čo sa práve teraz doma deje a riešiť vzniknutú situáciu podľa vlastného uváženia a nespoliehať sa na sprostredkované dojmy iných osôb?

 

Nová služba spoločnosti PEEM Slovakia PEEM – Omnius vám dáva takúto možnosť byť okamžite obrazom aj zvukom na tvári miesta pomocou internetového pripojenia, alebo vášho mobilného telefónu. Monitorovacia služba PEEM –Omnius napĺňa základnú víziu spoločnosti PEEM Slovakia o ďalšom  rozširovaní komplexného využitia IP platformy pre osobné (skupinové) informovanie, zabezpečenie a sledovanie záujmovej oblasti v ktorúkoľvek dobu ... a odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom štandardných komunikačných zariadení. Smelo možno napísať, že ide o začatie poskytovania tzv. Quadruple Play služieb zákazníkom.

 

Inštalácia služby PEEM – Omnius je veľmi jednoduchá. Vyžaduje mať len internetové pripojenie a IP kamery. Odpadá teda zabezpečenie si všetkých tých jednoúčelových bezpečnostných zariadení a taktiež s tým súvisiace aj patričné vytvorenie web priestoru. Niektoré z služieb PEEM - Omnius Vám poskytnú zabezpečený archív natočených videozáznamov a údajov uložených na vzdialenom servery, ktorý nie je v monitorovaných priestoroch, čím je zabezpečený proti krádeži či zničeniu. Archív využíva inteligentné aplikácie ako je vyhľadávanie na časové bázi, zrýchlené prehrávanie, prehrávanie len zvoleného časové úseku a pod. Taktiež archív môžete diaľkovo sledovať alebo spravovať prostredníctvom zvoleného komunikačného zariadenia. „Je samozrejmé, že z PEEM – Omnius sme urobili komplexnú službu zahŕňajúcu okrem monitoringu aj vyslanie bezpečnostnej agentúry k napadnutému objektu a zlepšuje aj bonitu nehnuteľnosti u niektorých poisťovacích spoločností „“ dodal skromne šéf PEEMu p. Novotný.

 

Táto služba má tak široké spektrum využitia v domácnostiach, v rodinných domoch, bytovkách, firmách, skladoch, obchodoch, hoteloch, reštauráciách, v zariadeniach s nepretržitou službou a ešte aj inde podľa Vašich potrieb.

 

Neprehliadnite: