Začiatok spolupráce spoločnosti IDS Scheer Slovakia s talianskym oceliarskym koncernom Sassoli Group

Tlačový servis  /  15. 05. 2008, 00:00

Spoločnosť IDS Scheer Slovakia, dcérska spoločnosť medzinárodnej poradenskej firmy IDS Scheer AG, podpísala s koncernom Sassoli Group zmluvu na implementáciu informačného systému SAP. Implementácia bude realizovaná na Slovensku a v Maďarskej republike pre dcérske spoločnosti Steel.S Slovakia a Steel.S Hungary. Sassoli Group predstavuje konzorcium viac ako 40 firiem pričom v oblasti výroby a predaja hutných antikorových materiálov je toto konzorcium jedno z najväčších v Európe.

Cieľom projektu bude implementovať koncernové procesy spoločnosti Sassoli v systéme SAP pre slovenský a maďarský účtovný okruh a tým zlepšiť jej výkonnosť. Súčasťou projektu na Slovensku je aj príprava systému na používanie novej meny € počas celého prechodného obdobia s ohľadom na všetky súvisiace právne normy slovenskej legislatívy a v cieľovom stave bezproblémový prechod na používanie meny € v systéme SAP na území Slovenskej republiky.

 

Predstavitelia talianskej spoločnosti Sassoli Group vysoko ohodnotili technickú a odbornú pripravenosť zástupcov spoločnosti IDS Scheer Slovakia, ktorá bola prezentovaná počas vzájomných rokovaní ako aj v predloženej ponuke, ktorá poskytla detailnú informáciu o predmetnej problematike potrebnú pri výbere realizačného partnera.

Neprehliadnite: