IDS Scheer realizuje prípravu informačného systému na konverziu národnej meny

Tlačový servis  /  06. 05. 2008, 00:00

Spoločnosť IDS Scheer, medzinárodný líder v poskytovaní riešení pre Business Process Management (BPM), pokračuje v doterajšej dlhodobej a úspešnej spolupráci so spoločnosťami Nafta Gbely a Mondi projektami prípravy informačného systému SAP na prechod národnej meny SKK na menu Európskej Únie €

 

 

IDS Scheer Slovakia, s.r.o. už pre spoločnosť Nafta Gbely realizovala projekty implementácie ERP systému SAP ERP, HW migrácie na novú platformu a začala projekt upgrade systému SAP na verziu ECC 6.0.

 

IDS Scheer realizovala aj projekty harmonizácie, štandardizácie a optimalizácie procesov v informačnom systéme koncernu Mondi na zlepšenie výkonnosti spoločnosti. Novým projektom je príprava informačného systému SAP na prechod národnej meny SKK na menu EUR v dcérskych spoločnostiach koncernu Mondi na Slovensku. Projekt bude realizovaný dcérskou spoločnosťou IDS Scheer Slovakia pre firmy Mondi SCP Ružomberok a Mondi Ružomberok, pričom tento projekt je základom rámcovej spolupráce na Slovensku medzi spoločnosťami na najbližšie dva roky.

 

Kľúčovými faktormi pre výber partnera bola znalosť a zachovanie kontinuity procesov koncernu, dobrá skúsenosť z realizovaných projektov a garancia medzinárodnej poradenskej spoločnosti.

 

Cieľom projektu bude pripraviť systém SAP na používanie meny € počas celého prechodného obdobia s ohľadom na všetky súvisiace právne normy slovenskej legislatívy a v cieľovom stave bezproblémový prechod na používanie meny v systéme SAP na území Slovenskej republiky.

Neprehliadnite: