Warta už aj v Hej.sk

Tlačový servis  /  28. 04. 2008, 00:00

Najväčšie internetové obchodné centrum na Slovensku – HEJ.sk – prináša svojim zákazníkom neustále nové produkty a spôsoby, ako uľahčiť a zjednodušiť ich nakupovanie. Teraz ponúka ďalšiu novinku, ktorá najmä ponikateľom a živnostníkom ušetrí veľa vzácneho času.

Webhostingová karta WARTA je najjednoduchší a súčasne aj najnovší spôsob založenia vlastnej internetovej domény na Slovensku. Bez zbytočných zmlúv a faktúr je pomocou tejto karty možné vytvoriť internetovú adresu, umiestniť na internet vlastnú webovú stránku či vytvoriť účty elektronickej pošty. Nový spôsob registrácie zaberie len 2-3 minúty!

 

Predpokladáme, že ponuku kúpiť si kartu WARTA on-line cez náš obchod využijú najmä podnikatelia a živnostníci, ktorým sa nebude chcieť vybavovať registráciu zdĺhavo niekoľkými krokmi. Nákup cez internet je omnoho rýchlejší a pohodlnejší.“, hovorí Dušan Dulovič, obchodný riaditeľ HEJ.sk. „Obľuba internetu neustále vzrastá a preto je výhodné mať vlastnú webovú stránku či mailovú adresu. Nepochybne je to pre podnikateľov overený spôsob, ako osloviť ešte viac zákazníkov a klientov.“

 

S kartou Warta získate na obdobie dvanástich mesiacov - okrem neoceniteľnej konkurenčnej výhody - aj 1GB priestoru diskového priestoru pre vaše účty elektronickej pošty a webovú lokalitu. Odporúčaná cena pre konečného spotrebiteľa je 1 190,- Sk vrátane DPH. V cene sú zahrnuté všetky poplatky vrátane poplatku za registráciu .sk domény.

Neprehliadnite: