Inet.sk po novom

Redakcia Inet.sk  /  16. 04. 2008, 16:14

Určite ste si opäť všimli pár drobných vizuálnych zmien, ktoré na Inet.sk nastali. Avšak tentoraz sa nejedná len o občasné úpravy, ale kompletnú zmenu redakčného systému.

Po vizuálnej stránke sme Inet.sk zachovali v tej podobe ako ho už cez dva roky poznáte, pričom sme pristúpili len k pár drobným úpravám. Tie by ho mali spraviť príjemnejším pre Váš pohľad.

Ale hlavné zmeny nastali v redakčnom systéme, ktorý Inet.sk generuje. Kód bol kompletne prepísaný a upravený pre naše potreby, takže po šesť ročnom Floxe už nenájdete ani stopu.

Okrem toho sme vylepšili existujúce funkcie či ich o niečo rozšírili. V diskusiách môžete odteraz reagovať na predchádzajúce komentáre a v hlavnom menu môžete opäť prehliadať všetky dostupné témy. Obnovené referáty privítajú najmä maturanti, ktorým sa čoskoro blíži ich skúška dospelosti.

So zmenami však nekončíme, už čoskoro sa dočkáte ďalších nových funkcií či vylepšení a to nielen na Inet.sk, ale i jeho podprojektoch ako je napr. Webhosting Inet.sk a podobne.

Dúfame, že sa Vám nová verzia Inet.sk páči a naďalej nás budete radi čítať. Vaše ohlasy a nápady nám môžete písať na náš e-mail alebo na fórum.

Neprehliadnite: