Slovenská pošta rozširuje ponuku svojich produktov

Tlačový servis  /  16. 04. 2008, 00:00

Slovenská pošta, a. s., v rámci POSTshopov prináša ďalšiu novinku, ktorej cieľom je zvýšiť spokojnosť našich zákazníkov.

Novinkou sú stieracie webhostingové karty, ktoré Slovenská pošta, a .s , zaradila do svojej ponuky produktov a ponúka ju zákazníkom v súčasnosti na 500 vybraných poštách. Stieracia webhostingová karta je najjednoduchší a najrýchlejší spôsob registrácie vlastnej slovenskej domény (napr. www.novak.sk) bez zmlúv a faktúr.

Zákazník jej kúpou získava na obdobie 12 mesiacov okrem samotnej domény aj balíček webhostingových služieb pozostávajúci z 1 GB priestoru pre e-maily / web / databázu, 64 + 64 účtov / presmerovaní elektronickej pošty, antispam, antivírus, webmail, 64 FTP účtov, podporu skriptovacieho jazyka PHP, štatistiky prístupov, databázu MySQL a komfort pri správe prostredníctvom aplikácie na manažment webhostingových služieb Service:manager. Presný zoznam predajných miest, ako aj bližšie informácie k produktu nájdete priamo na stránke www.warta.sk.

Kartu warta je možné aktivovať v priebehu niekoľkých minút on-line, 24 hodín denne na www.warta.sk. Pre zákazníkov je dostupná za cenu 1 190 Sk vrátane DPH.

 

Ak chcete poslať list či balík, vybrať si tú najkrajšiu pohľadnicu alebo len potrebujete obálky či obaly na balíky, nemusíte už chodiť inam, ako rovno na poštu, kde to všetko nájdete a vybavíte pod jednou strechou. Danú ponuku Vám poskytne každá pošta v rámci Slovenska.

Navyše, na vybraných poštách nájdete aj niečo naviac, ako napríklad darček pre svojho blízkeho vo forme hudobného či filmového titulu, prípadne darčeku Unicef a pod.

Zoznam pôšt s kompletným sortimentom POSTshop nájdete na internetovej stránke www.posta.sk alebo na bezplatnej infolinke 0800 122 413.

 

Neoddeliteľnou súčasťou ponuky je aj predaj tlače, žrebov, telekariet a dobíjateľných kupónov všetkých telekomunikačných operátorov a kompletná ponuka filatelistického tovaru. Dostanete tu samozrejme aj kolky a slovenské diaľničné nálepky.

Neprehliadnite: