Rebranding: Internetový obchodný dom Môjshop.sk sa mení na B!GA.sk

Tlačový servis  /  16. 04. 2008, 00:00

Spoločnosť 2 commerce s.r.o. zmenila od 14. apríla 2008 značku svojho najúspešnejšieho internetového obchodného domu Môjshop.sk na: Internetové nákupné centrum B!GA.sk

Nová internetová adresa nákupného centra B!GA.sk je www.biga.sk. Hlavným dôvodom na zmenu bol prudký rast spoločnosti 2 commerce s.r.o. v roku 2007, z čoho vyplynul zámer vytvoriť silnú značku internetového obchodu s jedinečným, ľahko zapamätateľným a medzinárodne použiteľným menom.

Spoločnosť 2 commerce s.r.o. prevádzkuje sieť internetových obchodných domov a je lídrom na slovenskom trhu v oblasti internetového predaja dojčenského tovaru a hračiek. V roku 2007 zaznamenala medziročný nárast obratu o viac ako 100% a zaradila sa medzi najväčšie slovenské spoločnosti v oblasti internetového obchodovania. Prostredníctvom svojich obchodov prijala v roku 2007 viac ako 7 000 objednávok. Na základe výsledkov prvého kvartálu roku 2008 očakáva aj v tomto roku rast obratu prevyšujúci 100%.

 

So zmenou názvu súvisí aj nový grafický dizajn obchodu, ktorý prináša slovenskému zákazníkovi aktuálne svetové trendy online nakupovania. Celý proces nákupu na www.biga.sk je vysoko intuitívny a všetky informácie, potrebné pre rozhodovanie, sú ľahko dostupné. Nakupovanie je pre zákazníka rýchle a pohodlné, čo odráža aj nový slogan obchodu: B!GA.sk - radosť nakupovať

Internetové nákupné centrum B!GA.sk sa strategicky zameriava na budovanie kvalitných a dlhodobých vzťahov so zákazníkmi prostredníctvom nadštandardných komunikačných služieb a výhodného vernostného programu.

Adresa kamennej predajne a odberného miesta zostáva nezmenená, internetové nákupné centrum B!GA.sk nájdete v Bratislave na Starej Vajnorskej 37.

Neprehliadnite: