Academia Istropolitana rozbieha E-learning prostredníctvom komunikačných technológií DATALOCK

Tlačový servis  /  27. 03. 2008, 15:14

Zmluva medzi spoločnosťou DATALOCK a Academia Istropolitana bola podpísaná začiatkom tohto roka. Cieľom tohto kontraktu je podporiť projekt E-learning komunikačnými technológiami spoločnosti DATALOCK s pôsobnosťou na celom Slovensku.

Projekt E-learning, ktorý získala spoločnosť DATALOCK ako výhradný systémový dodávateľ Academie Istropolitana pre tento účel, je financovaný Európskym sociálnym fondom a je súčasťou projektu výberu uchádzačov pre potreby verejnej a štátnej správy. E-learning, ako moderný spôsob vzdelávania s podporou počítačových technológií, umožní pomocou internetovej aplikácie rýchle interaktívne školenia, vzdelávanie a následné overenie a kontrolu nadobudnutých vedomostí. Výhodou je adresnosť a individuálny prístup k jednotlivcovi. Projekt E-learning zjednoduší a zefektívni riadenie celého procesu vzdelávania a zabezpečí zníženie cestovných a ďalších nepriamych nákladov organizácie.

Ide o náročný projekt a spoločnosť DATALOCK predstavuje pre nás silného a spoľahlivého partnera. Profesionalita, dlhoročné skúsenosti a pôsobnosť DATALOCKu v oblasti verejnej a štátnej správy sú predpokladom pre úspešné spustenie celého projektu,“ poznamenáva Mgr. Alena Dušatková, riaditeľka Academie Istropolitana.

Sme radi, že môžeme prispieť k realizácii tohto zaujímavého projektu. Využitie informačných technológií v oblasti vzdelávania začína naberať jasný smer. E-learning sa čoraz viac stáva vyhľadávanejšou formou výučby a vzdelávania. Teší nás, že DATALOCK dnes ponúka svojim zákazníkom riešenia, ktoré nachádzajú uplatnenie takmer vo všetkých oblastiach, čo sa potvrdilo našim úspechom vo výberovom konaní,“ dodáva Ing. Milan Hnilica, obchodný riaditeľ DATALOCK a.s.

Neprehliadnite: