Hej.sk spolupracuje s Ligou proti rakovine

Tlačový servis  /  25. 02. 2008, 20:19

Symbolickú kľúčenku - Domček aktuálne ponúka vo svojom portfóliu HEJ.sk, najväčší internetový obchod na Slovensku. Ide o netradičnú podporu projektu Národného onkologického centra pomoci, ktorý spustilo občianske združenie Liga proti rakovine (LPR).

Pomôcť môžete aj vy

Dobrovoľným príspevkom v hodnote 50 Sk pri svojom nákupe v internetovom obchodnom centre HEJ.sk môžete aj vy podporiť tento jedinečný projekt. Každý zákazník, ktorý sa projektu zúčastní, dostane ako poďakovanie od  Ligy proti rakovine a HEJ.sk symbolický Domček. Podporiť projekt môžete pri každej bežnej objednávke, ale aj v rámci prvého skúšobného nákupu.

 

Všetok zisk z predaja darčekových predmetov pôjde na podporu Národného onkologického centra pomoci a jedenkrát mesačne bude zasielaný na konto LPR. HEJ.sk je jedným z prvých oficiálnych predajcov kľúčenky s motívom Domčeka.

 

„Veľmi nás teší, že sa môžeme aj my zúčastniť na takomto významnom a potrebnom projekte. HEJ.sk sa rozhodol podporovať Ligu proti rakovine, nakoľko si je vedomý, že toto závažné ochorenie sa môže týkať každého z nás. Navyše, počet prípadov neustále narastá. Veríme, že aj našich zákazníkov táto akcia osloví a radi pomôžu. V podpore plánujeme pokračovať dlhodobo a okrem príspevkov od zákazníkov budeme pravidelne prispievať na projekt aj pravidelnou finančnou čiastkou z nášho obratu.“, povedal v súvislosti so spustením projektu vedúci internetového obchodu HEJ.sk Pavel Gall. „Dúfame, že aj vďaka našim klientom pomôžeme v čo najväčšej možnej miere. Budeme veľmi radi, ak sa aspoň niekoľko spokojných zákazníkov rozhodne prispieť na dobrú vec a 50 Sk venuje na podporu Národného onkologického centra pomoci.“

 

Hlavným cieľom projektu je úspešne zrealizovaná finančná zbierka, ktorej výnos bude použitý na charitatívne účely – dobudovanie a sprístupnenie Národného onkologického centra pomoci. HEJ.sk sa snaží podporiť projekt nielen finančne a osloviť čo najširšie spektrum svojim zákazníkov, ale tiež poukázať na problematiku tohto zákerného ochorenia.

 

„Onkologické ochorenie predstavuje trvalú záťaž nielen pre postihnutého či jeho najbližších, ale aj pre našu spoločnosť. Liga proti rakovine spustila špeciálny projekt a tým je dobudovanie a sprístupnenie Národného onkologického centra pomoci, ktorého cieľom bude zlepšiť kvalitu života onkologických pacientov a poskytovať poradenské, konzultačné a preventívne služby aj pre širokú verejnosť.“, objasňuje vznik projektu PhDr. Gabriela Horváthová, projektový a programový manager LPR SR. “Keďže ide o finančne veľmi náročný projekt, rozhodli sme sa rozšíriť formu podpory aj o internetové obchody, ktoré si získavajú čoraz väčšiu obľubu medzi slovenskými obyvateľmi. A HEJ.sk je silným partnerom, keďže patrí medzi najznámejšie a najobľúbenejšie internetové obchody v SR.“

 

Ak sa chcú zákazníci o projekte dozvedieť viac, môžu sa prostredníctvom stránok HEJ.sk dostať na webovú stránku LPR alebo si priamo kliknúť na stránku Ligy proti rakovine. Nájdu tam všetky podrobné informácie o projekte Národného onkologického centra pomoci, ale aj o ďalších akciách, ktoré nezisková organizácia pripravuje.

Neprehliadnite: