E-Pod – Zabudnete na baterky!

Ivan Čapkovič  /  16. 02. 2008, 21:52

Určite poznáte nepríjemnú situáciu, keď sa Váš prenosný prehrávač vybije. Vždy to príde v ten najnevhodnejší čas. Ale tomu je už koniec. Na svetovom trhu bol predstavený mobilný prehrávač značky E-Pod, ktorý ponúka užívateľom jeho používanie čo najdlhšiu dobu bez potreby dobíjania.

E-Pod Jukebox je malé, prenosné zariadenia na prehrávanie klasických audio aj video súborov, ktoré dokáže úctyhodne šetriť svoju energiu za účelom dlhšej výdrže batérie. Podľa dostupných informácií, zverejnených výrobcami, je pri prehrávaní audio súborov výdrž integrovanej batérie odmeraná až na 20 hodín nepretržitej prevádzky.  Práve preto výrobcovia veria, že sa ich prenosný prehrávač stane silným hráčom na poli multimediálnych prehrávačov.

 

E-Pod podporuje štandardné formáty audio a video súborov. Kapacita jeho vnútornej pamäte je 4 GB. Umožní teda používateľovi nahrať až 500 audio súborov v bežnej kvalite zvukovej stopy.

 

Výrobcovia samozrejme nezabudli ani na prehrávanie video súborov, keďže chcú konkurovať prístrojom ako sú napríklad známe Ipody. E-Pod má 1,8 palcový LCD displej, taktiež umožňuje záznam zvuku,  je vybavený FM rádiom a umožňuje dobíjanie cez USB.

 

Jeho cena by sa mala pohybovať na hodnote okolo 275$ (amerických dolárov). Aj táto priaznivá cena by mohla pomôcť k uchyteniu tohto prehrávača na svetovom trhu. Jeho dizajn a celkové spracovanie nebudem komentovať, prikladám jednu fotografiu – názor si môže spraviť každý sám.


E-Pod

Zdroj: Fareastgizmos.com



Neprehliadnite: