20% denný úrok – HYIP a autosurfové spoločnosti

Ivan Čapkovič  /  21. 02. 2008, 00:00

Už Vás nebaví zhodnocovanie Vašich peňazí v banke? Chceli by ste vyšší úrok a milujete adrenalín a napätie? HYIP a autosurfové spoločnosti Vám môžu pomôcť! Získajte úrok vo výške 20 a viac percenta denne a vyskúšajte si, aký je to pocit, keď Vás niekto okradne!

HYIP a autosurfové spoločnosti ponúkajú vysoké zhodnotenie Vašich vkladov v krátkom období. Nieje nič zvláštne, ak ponúkajú denný úrok vo výške až 20 či viac percenta na dobu 10 dní. Znie to krásne, za 10 dní až 200 percentné zhodnotenie Vašich vkladov! Pozor však na tieto spoločnosti, až také ružové to v skutočnosti nie je!

 

Čo to vlastne je?

HYIP je skratka z anglického High Yield Income Program, čo by sa dalo preložiť ako vysoko výnosný, krátkodobý program. Rozdiel medzi HYIP a autosurfovými spoločnosťami nie je veľký! Obe sú vytvorené pre jeden jediný účel – okradnúť čo najviac investorov! Presne tak! Absolútne všetky vznikli a vznikajú iba preto, aby mohli skončiť a nechať si čo najviac vkladov svojich užívateľov. Na Slovensku a v Čechách je podobné podnikanie trestné. Jedná sa o klasický príklad pyramídového systému, aký bolo možno vidieť aj u nás. Určite si dobre spomínate na spoločnosti ako BMG Invest či Horizont Slovakia. Tieto spoločnosti ponúkali ročný úrok až do výšky 50 percent a pôsobili iba na území Slovenska. Získali niekoľko desiatok miliárd korún! Zoberte si, že HYIP a autosurfové spoločnosti pôsobia vďaka internetu, na celom svete a ponúkajú ešte vyšší úrok! Avšak prípadné stíhanie majiteľov je vďaka internetu takmer nemožné!

 

Prečo o nich píšem, ak sa jedná o podvod ?

Na to je jednoduchá odpoveď! Keď budú ľudia vedieť, že sa jedná o podvod – nebudú ho podporovať! Ja som sa prvý krát dozvedel o HYIP a autosurfových spoločnostiach od môjho priateľa. Podľa jeho slov objavil niečo nové a dokonalé. Bolo to ešte v dobe, keď BMG Invest a Horizont Slovakia peniaze vyplácal. On tomu stopercentne veril a po prvých menších investíciách si dokonca vzal z banky úver. Prišiel o všetko! Aj ja som sa spálil, ale prišiel som možno o 50 dolárov. Zato som získal užitočnú skúsenosť do života! Neposielajte svoje peniaze komukoľvek na internete! V súčasnej dobe sú HYIP a autosurfy skôr na ústupe. Svoje zlaté časy prežili asi pred rokom. Vtedy to bol obrovský boom, tieto spoločnosti vyplácali aj niekoľko mesiacov. Celé je to založené na pyramídovom systéme. Vysoké úroky sa vyplácajú z ďalších vkladov, každé nové vyplatenie priláka nových a nových investujúcich, až sa tento efekt zastaví! To je čas kedy tieto spoločnosti záhadne zmiznú!

Teraz je to trochu odlišné, už na internete nezostalo veľa „hlupákov“, ktorí by dobrovoľne podporovali týchto „podvodníčkov“. Preto prechádzajú na novú taktiku. V súčasnosti vzniká veľké množstvo HYIP a autosurfových spoločností, ktoré ponúkajú hodinový úrok. Presne tak! Vložíte určitú čiastku povedzme na 24 hodín. Každú hodinu dostanete úrok napr. 7 percent. Tieto čiastky si môžete vždy vybrať, teda denne môžete získať až 168 percentné zúročenie Vášho vkladu. Tieto spoločnosti spravidla fungujú maximálne 24 hodín.

 

Oplatí sa to skúsiť ?

Rozhodne nie so skutočnými peniazmi! Nemyslím to tak, že by ste mali investovať falošné peniaze, ale rozhodne neinvestovať väčšiu čiastku, ako o ktorú môžete prísť! Ak si to chcete vyskúšať, vložte si pár korún do internetovej peňaženky. Môžem povedať, že hlavne tieto hodinové investície ponúkajú silnú dávku napätia a adrenalínu! Vždy keď obnovujete stránku netušíte, či sa ešte načíta, alebo už „spadla“.

 

Zarobiť sa na tom dá!

Prosím Vás, aj keď tu píšem o tom, aké sú tieto spoločnosti zlé, berte to iba ako názor jedného človeka, ktorý si týmto prešiel. Keby ste si o tejto téme hľadali ďalšie informácie a názory ľudí, zistili by ste, že sa zväčša zhodujú s mojimi. Zväčša! Na internete nájdete aj skupinu ľudí, ktorí budú podobné investície obhajovať! Zarobiť sa na tom dá, ale chce to hlavne obrovskú dávku šťastia. Treba taktiež vedieť „kedy vybrať“, aby ste na tom niečo zarobili, ale zároveň, aby Vám nestihli utiecť s peniazmi.

Ak máte záujem skúsiť si to na vlastnej koži, môžem Vám doporučiť najväčšie česko-slovenské fórum o zarábaní - CZEmoney.com. Dozviete sa tam o HYIPoch a autosurfoch všetko, čo potrebujete vedieť.

 

 

Rozhodne sa nesnažíme podobné spoločnosti propagovať!
Tento článok vznikol čisto z informačného hľadiska!

Neprehliadnite: