Junior Internet: Už len dnes do polnoci

Platená reklama  /  11. 02. 2008, 12:03

Do internetových súťaží projektu Junior Internet sa môžete prihlásiť so svojimi webovými stránkami, grafickými prácami, či textami o internete len do 15. februára. Neváhajte a využite svoju príležitosť.

Ak študuješ na základnej alebo strednej škole, si kreatívny, plný nápadov a zaujímaš sa o internet, si presne ten/tá koho hľadáme. Prihlás sa do súťaží projektu Junior Internet a porovnaj svoje schopnosti so svojimi rovesníkmi. Okrem toho môžeš získať veľa nových informácií o internete a nadviazať nové priateľstvá i užitočné kontakty. Junior Internet sa môže stať odrazovým mostíkom, ktorý Ťa posunie do sveta úspešných mladých internetových webdesignerov, programátorov, internetových novinárov, či dokonca mladých podnikateľov.

V treťom ročníku projektu Junior Internet na Slovensku boli vyhlásené tieto súťaže:

JuniorWeb - súťaž webových stránok či rozsiahlejších internetových projektov, napríklad internetových časopisov, portálov, rôznych webových služieb, osobných stránok, webové stránky na určitú tému a podobne.

JuniorDesign - súťaž designov a grafických návrhov.

JuniorText - súťaž textov na zadané témy týkajúce sa Internetu, hodnotí sa slohový štýl i myšlienkový obsah.

JuniorErb - súťaž webových stránok pre mestá, obce, regióny, turistické miesta či verejnú správu.

Víťazi súťaží získajú hodnotné ceny a predovšetkým možnosť prezentovať svoje projekty na konferencii nielen pred svojimi rovesníkmi, ale aj pred novinármi a internetovými odborníkmi. Slovenskí víťazi sa potom spolu s víťazmi z ostatných krajín zúčastnia trojdňového medzinárodného sympózia, ktoré sa tentoraz bude konať v Poľsku.

Do súťaží sa je možné prihlásiť do 15. februára 2008 na internetovej stránke www.juniorinternet.sk.

Neprehliadnite: