Prenosný LCD televízor Sony BRAVIA v „iných“ farbách

Tlačový servis  /  30. 01. 2008, 16:28

Nová séria LCD televízorov Sony BRAVIA B4000 obsahuje štýlové televízory s uhlopriečkou 20, 23 a 26 palcov v nezvyčajne svetlých, ale o to príjemnejších prírodných farbách - Pearly White (perlovo biela) a Glossy Mocha (hladká moka), ktoré lepšie ladia s dekoráciami a nábytkom v byte ako klasické čierne či strieborné televízory. Malé LCD sa hodia do kuchyne, spálne či detskej izby.

Televízor, ktorý nepotrebuje stojan

Televízory Sony BRAVIA B4000 vďaka svojmu dizajnu nepotrebujú samostatný stojan a tiež majú špeciálny úchyt, vďaka ktorému ich možno prenášať z miesta na miesto. Parametrovo má séria B4000 rozlíšenie 1366x768 a dynamický kontrastný pomer 6000:1, funkčne je vybavená vysokým štandardom v podobe technológie optimalizácie obrazu BRAVIA Engine, ktorá obohacuje sýtosť farieb, zvýrazňuje kontrast a zostruje detaily. Za obrazom nezaostáva ani špičkový zvuk vďaka integrovanému DSP procesoru (Virtual Dolby Surround) a systém spracovania audio signálu BBE ViVa Audio, ktoré sa spoločne podieľajú na tvorbe zvuku s ostrými a jasnými dialógmi.

 

Digitálny tuner štandardom

Rad B4000 je podobne ako všetky LCD TV Sony BRAVIA vybavený analógovým aj digitálnym DVB-T tunerom, čím umožňuje už dnes sledovať kvalitnejšie digitálne vysielanie v okolí väčších mieste na Slovensku, resp. prejsť bezproblémovo na celoplošné digitálne vysielanie v roku 2012. Dva HDMI konektory umožňujú pripojiť Blu-ray prehrávač, konzolu PlayStation 3 alebo HD kamery. Televízor vďaka funkcii BRAVIA Theater Sync umožňuje jedným diaľkovým ovládaním ovládať HD zariadenia, pripojené cez HDMI. Ak pozeráte film, jediným stlačením sa zapne televízor, nastaví na filmový mód, vypnú sa televízne reproduktory a naopak aktivuje domáce kino a prehrávačom.

 

Ekologický televízor s nízkou spotrebou

Televízory Sony BRAVIA B4000 patria medzi ekologickú špičku medzi elektronikou. Ich spotreba v stand-by režime je len 0,7 wattu, sú vyrobené z ľahko separovateľných a recyklovateľných materiálov napríklad tým, že všetky plastové prvky nad 100g hmotnosti sú vyrobené z jedného druhu materiálu. Okrem toho ani výrobok, obaly či návod neobsahujú prchavé organické zlúčeniny.

 

Televízory Sony BRAVIA B4000 budú na Slovensku v predaji od februára 2008.

 

Neprehliadnite: