Novoročný výpredaj na HEJ.sk

Tlačový servis  /  07. 01. 2008, 10:09

Už od 7. januára 2008 spustí najväčšie internetové obchodné centrum HEJ.sk novoročné výpredaje. Zľavy sa budú týkať všetkých tovarov z vianočných zásob, ktoré sa v súčasnosti nachádzajú v skladoch HEJ.sk. Ide najmä o elektroniku, ktorá bola jedným z najžiadanejších predvianočných nákupov.

Výsledná cena tovarov oproti kamenným obchodom bude skutočne veľmi zaujímavá. Všeobecne pôjde iba o obmedzené množstvo z každého druhu tovaru, preto ak chce zákazník získať daný tovar za zvýhodnenú cenu, musí rýchlo reagovať.“, doporučuje Ing. Tomáš Richter, konateľ HEJ.sk. „Pri vybraných produktoch budú zľavy dokonca gradovať. Akonáhle sa tovar vypredá, doplníme našu ponuku o nový tovar, ktorého cena sa automaticky vráti na bežnú úroveň.“

 

Zákazníkom, ktorí chcú mať doma tovar za skvelú cenu, doporučuje internetový obchod HEJ.sk sledovať webové stránky obchodu, ktoré sa budú priebežne aktualizovať. Stabilným klientom príde informácia o odštartovaní výpredajov infomailom.

 

Internetový obchod HEJ.sk ešte pripomína, že aj na akciový tovar sa vzťahuje klasická záručná doba a podmienky predaja, ako pre tovar v bežnej ponuke, preto sa zákazníci nemusia obávať nákupu takéhoto tovaru. Okrem výrazných zliav, ktoré zaiste potešia všetkých zákazníkov HEJ.sk, vyjdú zamestnanci v prvých týždňoch nového roka 2008 v ústrety všetkým obdarovaným, ktorí by chceli vymeniť nevyhovujúce darčeky.

 

Ako líder, ktorý udáva trendy, chce internetový obchod HEJ.sk ponúknuť v roku 2008 všetkým svojim zákazníkom nakupovanie bez príliš dlhých čakacích lehôt za čo najväčšieho pohodlia a komfortu.

Neprehliadnite: