Zoznam.sk nie je na predaj – Slovak Telekom tíši dohady o zmene majiteľa najnavštevovanejšieho portálu

Jana Kopernická  /  19. 12. 2007, 11:10

Po niekoľkých dňoch od chvíle, keď sa v médiách po prvýkrát objavila správa o predaji portálu Zoznam.sk, prichádza spoločnosť Slovak Telekom s vyhlásením tíšiacim všetky hlasy hovoriace o zmene majiteľa.

Dcérska spoločnosť Zoznam s. r. o., ktorá sa stala stopercentným vlastníkom portálu v auguste roku 2005, predstavuje v rámci korporátneho portfólia rastúci a perspektívny biznis. "Pohyby na trhu online portálov sme samozrejme zaregistrovali, v súčasnosti však naša spoločnosť nad predajom najnavštevovanejšieho slovenského portálu neuvažuje," povedal riaditeľ pre korporátnu komunikáciu Ján Kondáš. Slovak Telekom a Zoznam úzko spolupracujú pri príprave alternatív ďalšieho rozvoja v nasledujúcich rokoch.

Podľa tlačovej správy vydanej spoločnosťou Slovak Telekom v utorok 18. 12. 2007 je portál zoznam.sk pre značku T-Com, pod ktorou predáva svoje produkty, dôležitým partnerom pri rozvoji poskytovania interaktívneho internetového obsahu. Zdieľanie hudby, videa, či digitálnej TV patrí popri moderných hardwerových technológiách a internetových službách k prioritám starostlivosti o zákazníkov.

Zdroj: Slovak Telekom

Jana Kopernická
http://kopernicka.ulet.sk

Neprehliadnite: