Hej.sk: HITOM VIANOC NA INTERNETE BUDÚ TECHNICKÉ VYCHYTÁVKY!

Tlačový servis  /  29. 10. 2007, 14:24

V najznámejšom internetovom obchode v SR HEJ.sk už teraz vrcholia prípravy na nadchádzajúce vianočné obdobie. Pre zákazníkov budú zrejme najatraktívnejšie špeciálne akcie vybraného tovaru, vďaka ktorým potešia pod stromčekom svojich blízkych darčekmi za skutočne vynikajúce ceny!

Najvyšší záujem očakávame v segmente LCD televízorov, kde došlo k výraznému zlacneniu oproti minulému roku.“, hovorí konateľ spoločnosti Eurocomm SR Ing. Tomáš Richter, ktorá na Slovensku prevádzkuje internetové obchodné centrum HEJ.sk. „Predpokladáme tiež záujem o rôzne technické vychytávky – napr. prenosné navigácie do auta, DVD rekordéry či notebooky, ale aj o ďalšie položky, pretože budeme ponúkať vybraný tovar za skutočne bezkonkurečné ceny. Stačí len sledovať aktuálnu ponuku TOP tovarov na webových stránkach HEJ.sk alebo na špeciálnych letákoch, ktoré budú distribuované v najčítanejších mienkotvorných denníkoch.“


Nadchádzajúce zimné obdobie a Vianoce patria k najexponovanejším mesiacom aj v internetovom obchode HEJ.sk. „Už teraz sa na ne zodpovedne pripravujeme.“, dodáva Tomáš Richter. „Reagujeme nielen zmenami cien a dostupnosťou tovaru, ale tiež posilňujeme náš tím. Dôraz budeme klásť na presnosť informácií a spoľahlivosť, aby ľudia dostali svoje vianočné darčeky včas.“


Okrem toho vyjde HEJ.sk zákazníkom v ústrety aj navýšením skladových zásob. Vďaka tomu im bude môcť zabezpečiť dodanie tovaru v čo najkratšom možnom čase – v prípade najžiadanejších položiek aj okamžite. V ponuke budú tiež zaujímavé splátkové úvery, ktoré v sebe kumulujú benefity nákupu prostredníctvom internetu s výhodami nákupu na splátky, ale ďalšie špeciálne akcie – napr. doprava zadarmo.


Pozícia lídra na trhu, ktorý udáva trendy, je pre internetové obchodné centrum HEJ.sk dôležitým záväzkom voči jeho zákazníkom a rozhodne nechce sklamať ich dôveru. Práve preto sa bude snažiť aj túto sezónu priniesť im to najzaujímavejšie a najlepšie, čo trh v on-line nakupovaní ponúka.


Neprehliadnite: