Disig bude členom skupiny Asseco Slovakia

Tlačový servis  /  29. 10. 2007, 14:22

Spoločnosť Disig, jeden z najvýznamnejších prevádzkovateľov certifikačných služieb a služieb informačnej bezpečnosti na Slovensku v piatok podpísala zmluvu o prevode časti svojich akcií spoločnosti Asseco Slovakia. Disig tento krok uskutočnil v súlade s dlhodobými plánmi rásť strategicky a kontinuálne, spojiť svoju pozíciu s ďalším významným partnerom a dosiahnuť tak pozíciu jednotky nielen na slovenskom trhu.

Spoločnosť Disig v piatok, 26. októbra 2007, podpísala zmluvu o prevode 51-percentného balíka svojich akcií na spoločnosť Asseco Slovakia. Cieľom transakcie je pokračovanie v plnení stratégie spoločnosti Disig, ktorou je neustále posilňovanie svojej pozície významného poskytovateľa certifikačných služieb a služieb informačnej bezpečnosti na slovenskom trhu.


Našim strategickým zámerom je zvyšovať úroveň informačnej bezpečnosti u nás, a najmä v krátkom čase priniesť elektronický podpis a jeho výhody do bežného života čo najväčšiemu počtu ľudí. Nielen na zefektívnenie práce či administratívy, ale aj ako prvok, ktorý pomáha zvýšiť ochranu údajov. Synergia zo spolupráce so silným partnerom pre nás znamená možnosť rásť a plniť náš hlavný cieľ ešte rýchlejšie,“ približuje Ľuboš Batěk, predseda predstavenstva spoločnosti Disig.


Disig je významným prevádzkovateľom certifikačnej a akreditovanej certifikačnej autority, poskytovateľom služieb súvisiacich s informačnou bezpečnosťou a je tiež jedinou certifikačnou autoritou na Slovensku, ktorá získala certifikát ISO 9001:2000 a ISO 27001.


Neprehliadnite: