Zlúčenie spoločností Omnicom Slovakia a IT Service Group

Platená reklama  /  16. 10. 2007, 10:23

Doterajší lídri na slovenskom trhu IT Consultingu v oblasti riadenia IT služieb (ITSM) - spoločnosti Omnicom Slovakia, s.r.o. a IT Service Group, s.r.o. oznámili, že v záujme pružnejšieho reagovania na zvýšený dopyt po IT službách sa rozhodli spojiť svoje sily. Po zlúčení obidvoch spoločností sa nástupnickou spoločnosťou stala IT Service Group s.r.o., ktorá zmenila svoj názov na OMNICOM, s.r.o..

Cieľom zlúčenia je udržať a naďalej rozvíjať pozíciu trhovej jednotky v SR v poskytovaní profesionálneho poradenstva a vzdelávacích aktivít v oblasti riadenia IT služieb (ITSM). Miroslav Havelka, konateľ Omnicom Slovakia s.r.o. uviedol: „Fúzia so spoločnosťou IT Service Group je pre nás prirodzeným vývojovým krokom v smerovaní dvoch silných a úspešných spoločností, ktoré vyznávajú rovnakú corporate identity a dokážu ponúknuť našim klientom tie najlepšie služby na trhu ITSM". Podľa Pavla Holbíka, konateľa IT Service Group, s.r.o. „na Slovensku práve vznikol dôveryhodný partner pre progresívne riadené spoločnosti, hľadajúce podporu v procesnom riadení IT služieb".

OMNICOM, s.r.o. má k dispozícii špičkových senior konzultantov, ktorí ako jediní v SR dosiahli najvyšší stupeň odbornej kvalifikácie - sú držiteľmi medzinárodne platných certifikátov „Manager´s Certificate in ITSM" a zároveň „ISO/IEC 20000 Consultant Certificate". Klientom poskytujú profesionálnu pomoc pri implementácii riadenia IT služieb do praxe odbornými konzultáciami a vzdelávaním v oblasti ITIL/ITSM. V súčasnosti sa pripravuje prechod na novú verziu knižnice ITIL V3.

Nová spoločnosť si zároveň prehlbuje odborné zázemie. Patrí k zakladateľom slovenskej vetvy medzinárodnej organizácie IT Service Management Forum a jej konzultanti sú poverení prekladom medzinárodnej normy ISO 20000 a vytvorením jej slovenskej verzie.

OMNICOM, s.r.o. sa stala najsilnejšou lokálnou spoločnosťou na slovenskom trhu, poskytujúcou pre klientov v SR profesionálne služby v oblasti riadenia IT služieb. Bude aj naďalej spolupracovať s doterajšími partnermi v SR a ČR a očakáva, že jej služby budú prínosom nielen pre širokú odbornú verejnosť, ale napomôžu tiež zvýšiť vzdelanostnú úroveň v oblasti IT.

* * *

Omnicom Slovakia, s.r.o. patrí k prvým spoločnostiam na slovenskom trhu, ktoré sa špecializovali na oblasť riadenia IT služieb (ITSM) a od roku 2005 prostredníctvom odborných konzultácií a školení uskutočňuje riešenia pre ITSM podľa rámca ITIL. Zaoberá sa tiež projektovým riadením podľa metodiky PRINCE2. Prevádzkuje najobsiahlejší a najvyhľadávanejší web portál, obsahujúci popis knižnice ITIL - www.itsm.sk. Bližšie informácie o spoločnosti nájdete na stránke www.omnicom.sk.

Spoločnosť IT Service Group, s.r.o disponuje dlhodobo zbieranými skúsenosťami s nasadzovaním a prevádzkou procesov v IT prostredí a je garantom profesionálnych konzultačných služieb v oblasti ITIL/ITSM. Od roku 2006 vytvára profesionálne zázemie pre implementáciu ITIL procesov do praxe pre viaceré nadnárodné projekty. Zároveň vykonáva profesionálne tréningy v oblasti ITIL/ITSM na úrovni Foundation a Practioners.

Neprehliadnite: