Vortech - The Carnival

Platená reklama  /  03. 10. 2007, 00:00

Pokiaľ chodíte na partys nejaký ten rôčik, určite viete o sérii partys pod značkou Vortech. Jedná sa o akcie zamerané hlavne na domácu produkciu, ale objavujú sa na nej aj talentovaní Djs, ktorí sú čímsi výnimoční a vyčnievajú nad rámec priemeru. Akcia je zameraná na tvrdšie odnože elektronickej hudby - hardtechno, hardcore a tvrdší dnb.

Zhruba rok a pol po poslednom Vortechu to tu máme znova. Tentoraz sa okrem návratu tejto party budú oslavovať aj narodeniny jedného člena z producentského dua 4bid Soak a keďže akcia je blízko sviatku Halloween, tak sme sa rozhodli, že ju budeme ponímať v tomto duchu. Aby sme zapojili aj Vás, tak v prípade, že prídete na party v maske, budete mať okrem nižšieho vstupného aj možnosť vyhrať fľašu alkoholu. (o aký alkohol by ste mali záujem môžete zahlasovať v ankete na www.warp.sk).

O producentskú časť party v hlavnom hracom čase sa postarajú:
v štýle hardcore to bude Incorrect Segment, ktorému práve vychádza ďalšia doska (o tom sa dočítate čoskoro viac), hardtechno set zo svojich skladieb odohrá Noro a drum & bass set zahrá oslávenec a v súčasnosti jeden z najpopulárnejších dnb producentov - 4bid Soak.

Lineup doplnia techno Djs Joshua s Olixom a dnb prepletený hardcorom odohrá Rudlo. Pokiaľ prídete na akciu v Maske, za vstup zaplatíte len 49,- sk,
bez masky to bude 69,- sk. Poslednú októbrovú sobotu bude Karneval :)

Vortech
sobota | 27.10.2007
Acade | Banska Bystrica | Slovensko


Noro (spiral.sk/v3d)
Incorrect Segment (Analphabetik, Noistorm, Corenforce)
Joshua (spiral.sk)
4bid Soak (breakbone.sk)
Rudlo (spiral.sk/breakbone.sk)
Olix (techbeat)

Halloweenská Vortech party v maskách - majiteľ najlepšej masky vyhrá fľašu alkoholu, ktorá bude mať najviac hlasov v ankete na www.warp.sk

Neprehliadnite: