Prípravy na TELCO CUP 2007 v plnom prúde

Platená reklama  /  07. 10. 2007, 00:00

Prípravy na IV. ročník benefičného turnaja telekomunikačných spoločností v halovom futbale pod názvorm TELCO CUP 2007, ktorý sa uskutoční 20. októbra 2007 v Športovej hale Mladosť, sú už v plnom prúde. Na turnaji sa každoročne stretávajú zástupcovia všetkých popredných telekomunikačných spoločností. Zoznam tohtoročných účastníkov sľubuje podľa organizátorov fantastický športový zážitok.

Turnaj organizuje ALEXU – občianske združenie na pomoc deťom a prírode v spolupráci s generálnym partnerom spoločnosťou GTS Nextra a.s. Spoluorganizátormi turnaja sú Ondrej Gombárik a Dušan Hozák, ktorí pred tromi rokmi prišli s touto myšlienkou ako umožniť slovenským operátorom v neformálnej atmosfére aktívne zrelaxovať, viac sa navzájom spoznať a zabojovať v duchu fairplay.

Sily si tento rok prídu zmerať všetci najväčší telekomunikační operátori vrátane spoločností ako Orange, T-Mobile, T-Com, Telefónica 02, UPC, GTS Nextra, eTel, Swan, Telenor Slovakia, Slovanet, Radiolan, Energotel, Roburnet, Netlab Plus a Železničné Telekomunikácie. O TELCO CUP zabojujú s operátormi aj niektorí z ich najväčších dodávateľov ako CISCO, SUN, Kapsch, QBSW a Tempest.

Turnaj každoročne sprevádza vysoká bojovnosť konkurenčných tímov, zároveň však dobrá nálada, bohatý sprievodný program a atraktívne ceny. TELCO CUP v októbri 2004 získala ako prvá spoločnosť SWAN a.s., v roku 2005 sa jej titul takmer podarilo obhájiť, keď vo finále po pokutových kopoch nakoniec tesne podľahla spoločnosti QUADIA DCT a.s. (dnes GTS Nextra a.s.). V roku 2006 sa z prvenstva poprvýkrát radovala aj spoločnosť ORANGE. Či sa prvenstvo podarí obhájiť niektorému z minuloročných víťazov turnaja pri doteraz najsilnejšej účasti ich konkurentov, to uvidíme už budúcu sobotu. ŠPORTU ZDAR.

Generálnym partnerom TELCO CUPu 2007 je spoločnosť GTS Nextra a.s. Hlavnými partnermi turnaja sú spoločnosti Avnet Technology Solutions a SYLEX.

Partneri turnaja: Alef Nula, Lugera & Maklér, Trenkwalder, QBSW, High-Tech-Marketing, Tempest, Nextira One Slovakia, GIT Consult Slovakia, COR Slovakia, TTC Telecom, Kapsch, Cisco, Times VT, AVIS, Webglobe.


Bližšie informácie k podujatiu nájdete na www.telcocup.sk.


Neprehliadnite: