Trendom sa stáva telefonovanie bez investícií

Tlačový servis  /  04. 10. 2007, 15:54

Zabezpečenie kompletnej telefónnej komunikácie už firmy v súčasnosti nenúti investovať do vlastných telefónnych ústrední. Čoraz častejšie využívajú služby, ktoré im zabezpečí operátor, pričom zákazník sám nevlastní žiadne drahé zariadenie, ani nie je nútený starať sa o jeho prevádzku a údržbu, aby získal výhodný spôsob telefonovania. V konečnom dôsledku tak šetrí nielen investičné a prevádzkové náklady, ale zabezpečí si tak neustále využívanie najmodernejších telekomunikačných technológií bez starostí.

V súčasnosti firmy stále častejšie nahrádzajú klasickú telefónnu ústredňu riešeniami, ktoré sú založené na technológii VoIP a pre zákazníka ich prevádzkuje priamo telekomunikačný operátor. Klient tak bez investícií do drahého hardvéru, ktorý by bol nútený navyše udržiavať a modernizovať, bez starostí získa komplexné a moderné hlasové služby v kombinácii s dátovým alebo internetovým pripojením.


V súlade s trendmi vo vývoji telefónnych služieb dnes Slovanet začal poskytovať nové riešenie kompletnej hlasovej komunikácie, určené predovšetkým pre malé a stredné firmy, ktoré majú až do niekoľko desiatok telefónnych klapiek. Voice:LINK im prináša práve možnosť využívať moderné a výhodné telefonovanie na báze IP telefónie, absolútne bez potreby zakúpiť vlastné zariadenie. Prostredníctvom svojho hardvérového vybavenia bude všetko potrebné za klienta prevádzkovať Slovanet.


Neprehliadnite: