WEBGLOBE získala značku kvality .eu Code of Conduct od EURid

Tlačový servis  /  16. 08. 2007, 21:22

Spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. ktorá sa ako jedna z prvých na Slovensku stala akreditovaným registrátorom domén s koncovkou .eu splnila náročné podmienky na získanie možnosti používať značku organizácie EURid CoC – Code of Conduct. EURid je nezisková organizácia zvolená Európskou komisiou a slúži ako doménový register pre doménu najvyššej úrovne s koncovkou .eu.

Splnením podmienok získala spoločnosť WEBGLOBE ako jediná na Slovensku možnosť používať túto značku kvality. Táto značka zaručuje dodržiavanie  vysokej kvality poskytovania služieb, pri presadzovaní ochrany súkromia. Viac informácií o tom, čo je to Code of Conduct môžte nájsť na stránke: http://www.coc.eu.

Zoznam spoločností ktoré splnili podmienky a môžu používať značku CoC nájdete na stránke www.coc.eu v menu pod “List of Subscribers”.

Získanie tejto značky potvrdzuje kvality služieb spoločnosti WEBGLOBE, s.r.o., ktoré uznala aj európska organizácia. Zároveň dokazuje, že aj slovenský podnik sa dokáže presadiť v celoeurópskej konkurencií.

Neprehliadnite: