Internetový obchod Hej.sk rozširuje sortiment o produkty športovej výživy

Tlačový servis  /  03. 08. 2007, 11:37

Internetové obchodné centrum HEJ.sk v týchto dňoch rozšírilo svoju ponuku sortimentu o produkty športovej výživy. Nová kategória ŠPORTOVÁ VÝŽIVA je určená všetkým, ktorí si pred, počas alebo po cvičení chcú doplniť prísun vitamínov a ďalších potrebných látok.

Kategória prináša špičkové produkty športovej výživy renomovaných značiek tej najvyššej kvality. Zákazníci v nej nájdu proteínové prípravky s obsahom vitamínov a minerálov, kreatínové výrobky, proteínové a sacharidové kokteily, spaľovače tuku, či nutri systémy, ale aj vitamínové doplnky, aminokyselinové preparáty alebo produkty pre výživu kĺbov. Nová kategória ŠPORTOVÁ VÝŽIVA sa nachádza sa v sekcii ŠPORT – OUTDOOR, v podsekcii FITNESS.


Hlavným cieľom internetového obchodného centra HEJ.sk je sprístupniť a uľahčiť nakupovanie prostredníctvom internetu aj ľuďom, ktorí vyznávajú zdravý životný štýl a preferujú kvalitné výrobky z oblasti športovej výživy. Aj na tento sortiment platí špeciálna akcia “Doprava zadarmo”, ktorá prebieha v období od 1. júla do 31. augusta 2007. V tomto termíne všetkým zákazníkom, ktorí si objednajú akýkoľvek tovar na stránkach internetového obchodného centra HEJ.sk, doručí spoločnosť tovar na nimi udanú adresu v rámci celej Slovenskej republiky úplne zadarmo.


Neprehliadnite: