Festival Summerbeach Rudava očakáva rekordnú návštevnosť!!

Platená reklama  /  26. 07. 2007, 11:51

Najväčší záhorácky letný festival bude nabitý tou správnou atmosférou. Príjemne osvieži bohatým programom celý letný víkend, a to od 27. do 29. júla. Stanové mestečko otvorí svoje brány pre prvých návštevníkov už vo štvrtok o 12:00 hod. Festivalový areál sa otvára v piatok o 8:00, zatvára sa v nedeľu o 18:00 hod.

Terénne úpravy prebiehajú už viac ako dva týždne pred podujatím. Pre priblíženie - takto vyzerá Rudava v číslach:

Festivalový areál sa rozšíril na celkovo cca 31.000 m2. Stanové mestečko bude mať rozlohu 40.000 m2, parkovisko približne 15.000 m2. Do piatich športových turnajov sa prihlásilo viac ako 338 športových družstiev. Na festivale bude pôsobiť vyše 240 ľudí v organizačných zložkách. Hudobný program zastreší približne 290 účinkujúcich. Do športového areálu bude privezených až 250 ton piesku, na oplotenie areálov sa dovezie 1.600 metrov mobilného oplotenia. Podľa predbežných štatistík festival očakáva dennú účasť približne 8 – 9 000 ľudí.

Na festival je možné dostať sa kyvadlovou dopravou zo železničnej stanice vo Veľkých Levároch. Bratislavčania majú možnosť cestovať Fest busom – festivalovou novinkou z autobusovej stanice Mlynské Nivy. Objednať si cestovný lístok je možné cez formulár na stránke festivalu www.rudava.sk.

Takmer celý areál festivalu je bezbariérový, vrátane mobilných toaliet. Držitelia preukazu ZŤP majú na festival bezplatný vstup. Na festivale budú fungovať aj sprchy umiestnené v športovom areáli. Posilnená bude aj mobilná telefónna sieť, návštevníkom bude k dispozícii mobilný bankomat Tatrabanky. Pre návštevníkov festivalu bude zriadené dočasné stanové mestečko, a to v tesnej blízkosti festivalového areálu len 3 minúty chôdze od hlavného vstupu. Bude riadne oplotené, osvetlené, vybavené toaletami, pitnou vodou, strážnou službou, odpadkovými košmi a kontajnermi. Plnohodnotne nahradí uzavretý Kemping rekreačného strediska, ktorý je momentálne v rekonštrukcii.

Organizátori už každoročne vychádzajú v ústrety aj najmladším účastníkom, ktorí majú pripravený pestrý program v Detskom kútiku.

Zaujímavý program v hudobnom areáli, kde vystúpi špička slovenskej, ale aj českej tvorby určite nenechá nikoho bez pohybu. V piatok sa môžete tešiť na Zónu A, Vetroplach, HT, Cliché, Vypsanú Fixu, Paru, Tinu a mnoho ďalších.

V sobotnom programe si nájde svoje miesto aj zástupca štýlu world music Hrdza, Hudba z Marsu, Robo Grigorov, Horkýže Slíže, Support Lesbiens, Peha a taktiež Ska2tonics, ktorí sa odprezentujú aj v podobe futbalového mančaftu. Futbalovým súperom bude družstvo MUFUZA zastúpená napríklad Jankom Ďurovčíkom, Ivanom Vojtekom, Majom Labudom, Patrikom Švajdom, Mravcom, Braňom Kostkom a inými, nie menej známymi osobnosťami.

Summerbeach Rudava je naozaj dobre vybavená, preto neváhajte a strávte letný víkend na festivale plnom akcie!

Neprehliadnite: