UPC zisťuje rozšírenie HD ready televízorov a záujem o digitálnu televíziu

Tlačový servis  /  23. 07. 2007, 00:00

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA začína oddnes zisťovať rozšírenie HD ready televízorov v slovenských domácnostiach. Cieľom monitoru, ktorý budú vykonávať technici spoločnosti UPC je zistiť, koľko domácností s aktívnou káblovou prípojkou od UPC má televízory schopné prijímať signál s vysokým rozlíšením (HDTV – High Definiton TV). Tento monitor nadväzuje na prípravy spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA na uvedenie digitálnej káblovej televízie do konca tohto roku.

Súčasťou monitoru je aj predbežné zisťovanie záujmu o digitálnu káblovú televíziu, ktorá prinesie najvyššiu obrazovú a zvukovú kvalitu, množstvo televíznych staníc, ľubovoľný výber balíkov programov, programového sprievodcu v slovenčine a iné výhody. Spoločnosť UPC už začala s prvými testami digitálnej káblovej televízie, ktorá ponúkne divákom úplne nový a bohatší zážitok zo sledovania televízie v najvyššej možnej digitálnej kvalite. Vďaka najvyspelejším technológiám, digitálna „káblovka“ prinesie taktiež ostrejší obraz vernejšie zobrazujúci realitu, nový zážitok zo sledovania digitálneho TV signálu, rodičovský zámok ako opatrenie proti možnosti sledovať kanály pre dospelých a celý rad ďalších výhod, o ktorých budeme priebežne informovať.

Technici spoločnosti UPC, ktorí budú zisťovať vybavenosť televíznymi prijímačmi s možnosťou príjmu HD TV, budú s cieľom maximálnej ohľaduplnosti voči zákazníkom pri návštevách v domácnostiach používať špeciálne návleky na obuv. Ide o osobitné návleky s extra jemnou podrážkou, ktorá je šetrná voči všetkým typom podláh a nevytvára na nich žiadne stopy. Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA aj týmto opatrením potvrdzuje svoj záujem o neustále skvalitňovanie zákazníckeho servisu a vzťahu so zákazníkmi. Záujemcovia o televízne, internetové a telefónne služby UPC, sa môžu viac informácií dozvedieť na UPC Infolinke 02 / 594 22 222 ako i na internetových stránkach www.chello.sk, www.upc.sk a www.upcdirect.sk

Neprehliadnite: