ASUS U3 bude mať GPS

Matej Fuček  /  18. 07. 2007, 00:00

Podľa Notebook Review.com nadchádzajúca Asus U3 séria nebude žiadne béčko. Dostalo sa im naozaj pozoruhodných vymožeností. Notebooky Asus U3 budú ultraprenosné s 13.3" palcovým displejom.

Srdce notebooku bude Intel L7500 (1.6GHz), neskôr sa dočkáme aj silnejších CPU. Vo vnútri notebooku nájdeme grafickú kartu novej generácie: GeForce 8400M s podporou DX10. Ak užívateľ nebude potrebovať 3D výkon pri svojej práci, tak ju bude môcť vypnúť a používať onboard kartu, ktorá má nízku spotrebu.

HDMI na prepojenie s HD televíziou je taktiež samozrejmosťou. Nesmieme zabudnúť ani na eSata port, ktorý zabezpečí vysokú prenosovú rýchlosť pri vysoko kapacitných zariadeniach.

Asi najzaujímavejšia novinka je zabudovaný GPS prijímač s integrovanou anténou. Je možné pripojiť aj externú anténu v prípade potreby. Schránka notebooku je elegantne pokrytá kožou, aby ruky užívateľov netrpeli.

ASUS U3 séria ešte nemá definitívny dátum vydania, ale predpokladá sa, že štartovacia cena týchto notebookov bude niečo cez $2,000.

Pre fotografie kliknite na Notebook Review.com

Neprehliadnite: