Festival Summerbeach Rudava – prípravy v plnom prúde

Platená reklama  /  10. 07. 2007, 20:41

Prípravy na populárny letný športovo - hudobný festival, ktorý sa uskutoční 27.-29. júla sú v plnom prúde. Organizátori avízujú kvalitu príprav, už teraz sa pracuje na úprave terénu na mieste, kde sa má festival konať.

Každým rokom podujatie prináša skvalitnenie služieb, zväčšenie areálov, rozširuje sortiment služieb. Počas troch dní majú návštevníci možnosť kvalitne si zašportovať, podporiť svojich známych v športových turnajoch, príjemne sa zabaviť a vypočuť si veľa skvelej muziky.

Festival prídu svojou účasťou podporiť aj známe tváre z futbalového družstva osobností - MUFUZA. Môžeme sa tešiť na dlhoočakávaný exhibičný zápas družstva Mufuza proti...ale to nech ostane ešte prekvapením. Je možné, že na Rudave uvidíme aj Petra Kočiša, Vlada Voštinára, Tuliho, Jána Ďurovčíka, Mariána Labudu, Patrika Švajdu, Maroša Kramára, Mravca a veľa ďalších. Potvrdená zostava však bude známa až po návrate Mufuzy z prvého ročníka majstrovstiev sveta vo futbale umelcov v ruskom Soči.

Športový areál bude obsahovať okrem priestoru pre štyri turnaje aj čajovňu, detský kútik, ska beach stage, vodný futbal a množstvo iných atrakcií. Úplnou novinkou a určite aj veľkým zážitkom bude možnosť navštíviť štýlový Pyrobar, v ktorom sa budú podávať nielen skvelé nápoje, ale aj kvalitná svetová muzika s videoprojekciou, či barmanská ohňová šou.

V hudobnej časti bude k dispozícii pre návštevníkov aj špeciálne miesto, kde sa budú môcť zrelaxovať, oddýchnuť, povegetiť - Chillout Zóna v produkcii Soulrider.cz! Bude umiestnená na ploche 225 m2 a nebudú chýbať húpacie siete, LCD monitor so zaujímavými klipmi /snow, surf, skate../, žonglovadlá, trampolína, diabolo, footbag, indoorbord, petang.

Na Hlavnom pódiu bude naozaj rušno. Jedným z headlinerov tohtoročného festivalu je prešovská kapela PEHA s charizmatickou speváčkou Katkou Knechtovou. Kapela už dlhšiu dobu valcuje tie najvyššie priečky v hranosti slovenských i českých rádii. Kapela je niekoľkonásobným držiteľom sošky Aurela v rôznych kategóriach - najlepšia speváčka, pesnička, album, kapela.. Skupina Peha bude hrať na Rudave po prvý krát.

Svoje zastúpenie bude mať aj hudbav štýle world music, a to v podaní famóznej kapely HRDZA. Prešovská kapela HRDZA vznikla v roku 1999. Aktuálny album Pod božími oknami vyšiel v roku 2006 a je oslavovaný kritikmi i verejnosťou ako špička žánru world music na Slovensku. V lete roku 2006 prerazil singel Na horách býva do prvej tridsiatky hranosti v slovenských rádiách (Slovak Airplay Top 50). HRDZA varí v jednom hrnci slovenské ľudové korene, folkovú nehu a rockovú dravosť, ktoré ochucuje keltskou melodikou a jazzovou rytmikou. HRDZA získala nomináciu na Aurela 2006 v kategórii objav roka.

Festival poskytuje čoraz komplexnejšie služby, svedčí o tom zriadenie úschovne, či provizórnych spŕch. Úplnou novinkou v rade kvalitných služieb je možnosť vybrať si peniaze priamo v areáli festivalu. Bude sa tam nachádzať mobilný bankomat, ktorý sprostredkuje Tatra banka.

Neprehliadnite: