Telefonovanie opäť zlacnelo, so Slovanetom môžu klienti zo zahraničia volať za slovenské ceny

Tlačový servis  /  02. 07. 2007, 00:00

Slovanet spustil novinky v telefonovaní. Charakterizujú ich ešte nižšie ceny volaní, ktoré navyše získavajú nielen noví, ale aj existujúci klienti. Slovanet ďalej zjednodušil doterajšiu ponuku telefonovania cez internet i cez pevnú linku a na mieru zákazníkom vytvoril nové internetové volacie programy Ušetrite Viac Doma a Ušetrite Viac Firme. Slovanet prináša klientom aj unikátnu výhodu – k telefónnym programom si môžu vybrať už nielen geografické, ale aj negeografické číslo, a tak už môžu volať i zo zahraničia za slovenské ceny.

Telekomunikačný operátor Slovanet od júla spustil predaj novej, zjednodušenej ponuky telefónnych programov. Nové produkty sa vyznačujú predovšetkým ešte nižšími cenami hovorov cez internet, ako aj cez pevnú linku prostredníctvom voľby operátora. Navyše, výhodnejšie ceny od Slovanetu automaticky získavajú nielen noví, ale aj existujúci zákazníci. Slovanet tiež vytvoril nové programy volania cez internet Ušetrite Viac Doma a Ušetrite Viac Firme, ktoré na základe bohatých skúseností ešte viac prispôsobil potrebám svojich zákazníkov – firiem i domácností.

Navyše dáva Slovanet svojim zákazníkom unikátnu výhodu – k volacím programom si môžu vybrať nielen geografické, ale už aj negeografické telefónne čísla. To znamená, že pri pobyte v zahraničí už môžu volať na Slovensko za ceny rovnako nízke akoby boli na Slovensku, čiže za cenu miestneho hovoru. Od júla pritom telefonujú ešte výhodnejšie. Na pevnú linku môžu volať len za 0,90 Sk/min., na mobilný telefón iba za 4,40 Sk/min., do Čiech sa môžu napríklad dovolať iba za 1,50 Sk/min. a minútový hovor do USA majú možnosť absolvovať len za 1,70 Sk. Navyše, všetky volania do siete Slovanetu majú úplne zadarmo.

Tabuľka: Aktuálna ponuka vybraných telefónnych programov od Slovanetu


Program: Ušetrite Viac Firme

Hovory:

Silná prevádzka

Slabá prevádzka

Do siete Slovanetu

0,00 Sk

0,00 Sk

Miestne a medzimestské

1,30 Sk

0,90 Sk

Mobily

4,40 Sk*

4,40 Sk*

Zahraničie: Česká republika, Maďarsko,...

1,50 Sk

Zahraničie: USA, Veľká Británia,...

1,70 Sk

Program: Ušetrite Viac Doma

Hovory:

Silná prevádzka

Slabá prevádzka

Do siete Slovanetu

0,00 Sk

0,00 Sk

Miestne a medzimestské

1,40 Sk

0,90 Sk

Mobily

4,90 Sk

4,70 Sk

Zahraničie: Česká republika, Maďarsko,...

1,60 Sk

Zahraničie: USA, Veľká Británia,...

1,70 Sk


*v prípade využitia doplnkovej služby Ušetrite Balík

Použité pojmy:

Geografické číslo – klasické telefónne číslo bežného tvaru s miestnou prevoľbou (napr. 02, 055, 048...), ktoré sa viaže na miesto používania
Negeografické číslo – telefónne číslo začínajúce podobne ako mobilné čísla vlastnou predvoľbou, nezávislou od miesta telefonovania (predvoľba pre zákazníkov Slovanetu je 06505)

Všetky ceny uvedené v tlačovej správe sú bez DPH.

Neprehliadnite: